Cevahir bey merhaba.Yorumunuz için teşekkür ediyorum.Çünkü mantıklı bir soru sordunuz ama belliki diğer host satan firma veya şahıslar ile sorun yaşadınız veya yaşayanları çok duydunuz.Firma isen sözünü tutmak zorundasın.Ben 12 yıl tv ve radyolarda medyada emeği geçen biriyim.Bunun yanı sırada 1999 -2000 yılları'nda bu mesleğide ek iş olarak kabul edip sonrasında daha çok yoğulaşmış biriyim.Normalinde forumlarda satış yapmam.Ama her yazıyı dikkatlice okuyorum.Satış yapanları ve satış sonrası aldığı tepkileri.Burada çok iyi emek vermiş ve işini ciddende iyi yapmanlar da var.Maddi durumundan dolayı yapmak isteyip yapamayanlar da var.Atıp tutanlar dar var.Eğer yapmak isteyipte maddi sıkıntıdan dolayı yapamayanlara ben de destek olmak isterim.Türk insanı olarak edeplice satış yapmak kadar güzel bişey yok.Ben doğru satış yapan adamın yanındayım ve gurur duyuyorum.Ama piyasaya bakıyorum inanılmaz bir karalama kötüleme bilmişlik v.s insanlar dolu.Çoluk çocuk ilede kaynıyor.Ben ne dünkü çocuğum nede dünki firmayım. 2 ltd. bir şahıs firmam var.Lütfen buyrun büromuza herkezi ağırlamak misafir etmek sohbet etmek hoşuma gider.