Öncelikle senli benli konuşmayın lütfen. Bir samimiyetimiz yok sizinle.

Ne dediğimi anlayabilmeniz için orta durumda bir eğitim seviyeniz olması bile yeterdi.

Sizi neden kötüleyelimki. Sizinle ne problemimiz olabilir.

Yurtdışında bile sizin verdiğiniz fiyatla verilememesi sizin iyi olduğunuzu göstermez.

Size göre mantıklı gelen bu kampanya çoğu kişi tarafından mantıksız olarak düşünülüyorsa burda hatayı çoğunlukta aramamak lazım. Nitekim Niobeweb de tartışıldı bu kampanyayı yaptığında. Çoğu kişi aynı şeyi o konuda da söyledi.

Sözün özü bu agresif, herşeyi ben bilirim, ben böyleyim, ben şöyleyim tavırlarıyla bu forumda bir yere varmanız zor.

powerdns adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pardon neye yorum yaptığınızı ve nasıl yaptığınızı bilmiyorsunuz. te de de olabilir te de sorun o değil. sorun zenginlik tartışması da değil.Sorun niobeweb in ilk veya sonra yapması da değil.Yazdığın yazıdan bişey anlamadım.Ama bir çok kez yurt dışında bile benim verdiğim fiyatı vermediler.Sorun nedir biliyormusunuz sorun sadece buraya gelip mantıklıca kampanya yapmam ve tahmin ettiğim gibi Türk insanı olarak anında kötülemek ve benden iyi olmasın veya arkadaşımdan iyi olmasın demek.Mynet'in bedava sitelerinden kendine site yaptığı dönemi de meslek yılına koymaktadır.Kusursuz sorunsuz 9 yıl hizmet verdim.Müşteriye sms ile bilgilendirme, domain süresi dolmasına 2 ay kada sms uyarı ve 4 sms uyarısı son 4 güne kadar.Sitemizi incelersen neler yaptığımızı iyi anlarsın.