Pardon neye yorum yaptığınızı ve nasıl yaptığınızı bilmiyorsunuz. te de de olabilir te de sorun o değil. sorun zenginlik tartışması da değil.Sorun niobeweb in ilk veya sonra yapması da değil.Yazdığın yazıdan bişey anlamadım.Ama bir çok kez yurt dışında bile benim verdiğim fiyatı vermediler.Sorun nedir biliyormusunuz sorun sadece buraya gelip mantıklıca kampanya yapmam ve tahmin ettiğim gibi Türk insanı olarak anında kötülemek ve benden iyi olmasın veya arkadaşımdan iyi olmasın demek.Mynet'in bedava sitelerinden kendine site yaptığı dönemi de meslek yılına koyanlarla dolu etraf.Kusursuz sorunsuz 9 yıl hizmet verdim.Müşteriye sms ile bilgilendirme, domain süresi dolmasına 2 ay kala sms uyarı ve 4 sms uyarısı son 4 güne kadar.Sitemizi incelersen neler yaptığımızı iyi anlarsın.Yapılan yorumların hepsini iyice okuyorum ve psikolojilerini ve neyetlerinizi iyi anlıyorum.Ne yazıkki psikoloji dalında uzman biri olarak ben bunları yemiyorum o ayrı konu

Arkadaşlar bırakın ben satışımı yapayım olurmu.Merak ettiğiniz konuları gelin ofisimde karşılıklı birer çay içerek tartışalım.Herkeze kapım açık.Kimse ile kötü olmaya niyetli değil ama başkasınında benim Ticaretime gölge düşürmesine izin vermem.