Sorun değil meslektaşım fakat insan güveniyorsa ve firma gücünü biliyorsa yapar.Sanmıyorum dediğin zaman kendini baz alarak söylersin.Çünkü kendin yapamicaksan kimse yapamaz olur.Sende yalnış anlama ama ben yaparım arkadaşım.Zamanında ilkleri çok yaptım bu ilkide yaparım.Niobeweb te aynısını yapmaya başlamış.
Babamın ne iş yaptığını nerden biliyorsunuz onu anlayamadım.Babam benden zengin ben babamdan zenginim

anlatabiliyormuyum.Ya arkadaşlar aslında hak veriyorum.
Hep ilkleri yaptığımda böyle oluyor sonradan anlıyorlar merak edenler veya kötü yorum yazanlar.Şimdi bakın ilk 20 yılı garantiledim varmı başka sorusu olan.Ölüm olsa bile Sağlam devir etmeyi bile planladım.Bilmem anlatabiliyormuyum
Bu konuda ilk olduğunuzu söylüyorsunuz ama belirttiğiniz gibi Niobeweb ile bu kampanya ortaya çıktı. İlk değilsiniz, yanılıyorsunuz.
Zenginlik başka bu konu bambaşka bir olay. Son zamanlarda r10da para, baba parası çok ön plana çıkmaya başladı nedense.
Paranız bu kadar çoksa yanlış yerdesiniz. r10 piyasada en ucuz host satılan mekanlardan biri.
Ayrıca son zamanlarda her büyük firmayım zenginim diyen kişi düzgün Türkçe ile birşey yazamıyor.
Niobeweb te değil
Niobeweb de
Bağlaçlar ayrı yazılır ancak kafanıza göre yapı değişikliğine uğratamazsınız.
Saygılar.