webvizyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Malesef üzülerek söylüyorum ki Webvizyon da ücretsiz reklam YOKTUR. Şu an yayınlanmakta olan tüm reklamlar ÜCRETLİ reklamlardır.
Ayrıca bu akşam itibarı ile yine çok güzel bir reklam veren yayın ağımıza katılıyor reklamları hazırlandığı anda 4. reklamda yayına girecektir.
Ben 8 yıldır bu isin icindeyim, kendi reklamlarımı satıyorum icinde Turkcell, Vodofone, Avea, Adidas, Nike, Coco Cola, Sprite, Puma, Ülker Grubu, Bilyoner, Garanti Bankası, Türk Telekom gibi bir dünya müşterim var, bunların hepsi aktif reklam verenler ve hepsi imaj reklamı verirler. İski gibi bir belediye kurulusu verse verse imaj reklamı verir.

Performans bazlı reklamlar farklı bir konsepttir, Click basına yada lead veya sales basına reklam veren firmalar interneti iyi bilen ve satisa odaklı firmalardır.

İski neden böyle birşey yapsın ki insanlar iskiye tıklasalar ne olur tıklamasalar ne olur, ayrıca bu kadar süredir sektördeyim ve İski reklamını görmedim duymadım. İski ve Enerji Vakfı para ödüyor diyorsan ben sasiririm dahada ötesi üzgünüm ama inanmam falan mümkün değil.