Konu ile ilgili açıklama yapma gereği duydum. Birincisi biz profilo telekomun bayisi filan değiliz profilo telekom ile çözüm ortağıyız. Profilo telekomun fiyatlandırmaları ve satış politikaları farklıdır bizim fiyatlandırmalarımız ve satış politikamız farklıdır ve verdiğimiz hizmette farklıdır. Profilo içerisinde kendimize ait sistem odamız bulunmaktadır. Dc üzerinden 24 saat destek veren ekibimiz bulunmaktadır. Nixcon kapandıkdan sonra geçiş döneminde sıkıntılar oluştu bu doğru ama bu geçiş dönemlerindeydi. Profilo telekom profilo şirketler grubu bünyesinde bulunan firmalara hizmet sağlamaktaydı. Hizmet yapıları daha farklıydı. Bizim kendileriyle çözüm ortaklığı anlaşması yaptıkdan sonra ve ciddi bir potansiyelimiz olduğundan dc hizmeti olarak profilo telekom insanlar tarafından duyuldu ve onlarda hizmet yapılarını sanırım değiştirmeye karar verdiler. Her kvm switch routerı olan bizde gri gibi hizmet veriyoruz vs gibi cümlelerle aynı kefeye koymasınlar kendilerini kendilerini kandırırlar. Özellikle şunu belirtmek istiyorum gri profilo telekom bayisi filan değildir.

irhz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar konuyu saptırmamak adına;

Profilo Telekom yalnız Gri ile çalışmıyor. Biz de Profilo Telekom'da kendi router,switch,bilimum kvm gibi cihazlarımıza sahibiz bildiğim kadarı ile biraz daha ufak çaplı 1 şirket daha var ancak tanımıyorum kendilerini.

Gri, Profilo Telekomun en yüksek hat kiralayan bayiisi. Doğal olarak onlar ile ilgili oluşan sıkıntılar Profilo'ya mâl edilmiş sanırım.
Profilo Telekom, kurumsal müşterilere hizmet veren son derece profesyonel bir firma. Profilo Holding bünyesinde bulunuyor, merkezi de mecidiyeköydeki holding binasında zaten. Kurumsal kimliğiniz ile yüksek kapasiteli hat kiralamayı düşünüyorsanız tavsiye ederim sözleşmenizi yapın. Son kullanıcı için profilo telekomun ise sayılı bayiisi var dediğim gibi; benim bildiğim bizden başka gri ve bir şirket daha var.
Ayrıca "karalama" söz konusu olmuş; belirtmek isterim geçtiğimiz ay süresince bize %100 uptime sağladılar. Sanmıyorum bunu Türkiye'de sağlayan şirket sayısı bir elin parmağını geçsin