Son bir haftadır off-topic bölümünü takip ediyor ve arkadaşlara mümkün olduğunca yardım etmeye çalışıyordum.

Bugün bir arkadaş gazi üniversitesine yakın bir otel arıyormuş. Bende elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım ve otelin adını, adresini ve iletişim bilgilerini yazdım. Altınada +rep yazdım. Meğerse forumda rep istemek yasakmış. Bir arkadaş açıklamasız bir şekilde negatif rep vermiş. Konu içerisinde sordum niye verildi bu -rep diye. Ancak konu içirisinde cevap aldım.

Bknz: https://www.r10.net/off-topic/226239-...ml#post2419668

Bir diğeride haber sitelerinde açık seçik resimler gördüğünden şikayetçi bir arkadaş. Resim gözünün önüne gelmesiyle günah kazanmassın dediğimde. Bir negatif rep daha alıyorum. Açıklamasıda aynen şu: "saçma saçma konuşup durma bilmiyorsan sor."

Anlamadığım şey şu niye kendini birşey zanneden insanlar başkalarına -rep vermek için fırsat kolluyorlar. Şimdi bu adamların verdiği negatif repler bizim forumdaki güvenimizi mi belirleyecek?

Madem bu kadar yanlış yapıyorum demekki forum kullanmayı bilmiyorum. O halde banlayın beni. Daha ne diyebilirim ki!

Bir kaç dakika önce de bir -rep daha aldım. -Rep'in geldiği konu; haber sitelerinde açık seçik resimler görmenin günah olmadığını belirttiğim konu. Değerli forum üyesi "günah!" açıklaması ile -rep vermiş. Buna sadece gülerim. Artık kimse konulara cevap yazmayı tercih etmeyip, görüşünü belirtmek yerine rep ile kişiye tepkisini gösteriyor. Eğer işleyiş bu şekildeyse kişilerin rep olarak verdiği değerlendirmeler topic sayfasında görüntülensin.

Çok Teşekkürler!

Anlayışınız için teşekürler.