mIRC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ikinci maili aynen yazıyorum
mailime cevapları
Sen, 12,000 USD'i kabul edebilir misin?
Sen, bir web sitesi veya sadece isimle alana satar mısın?
Alan içerik olmadan, benle iyidir. Web sitesi, zorunlu değildir.
Sen, geçmişte senin alan isimlerini değerlendirilmiş yaptın mı? Ben, alan değer biçmelerini ifade ederim. Biz değer biçme olmadan, satış bedelinde kesinlikle olamayız. Fazla tekrar satmak bakımından benim için çok önemlidir. Ama biz, gerçek elle yapılan hizmetle bir değer biçme şirketini işe almalıyız. Bundan dolayı ben sadece, ben bağımsız kaynaklardan değer biçmeleri kabul edeceğim, ve benim ortaklarım, güvenir.
Benim, muteber değer biçme şirketlerinin hakkında alan uzmanlarına sorduğum hatalardan kaçınmak.
Lütfen diğer satıcılar ve alıcılardan önerilerle bu blogu kontrol et:
Http: Webtalk. 007sites. Com arşiv 421689.
Htm, eğer, örneğin, değer biçme, senin, bundan dolayı senin fiyatını ayarlayabildiğin daha yüksek gelir. O, dürüstçe olacak. Ben hem de, senin, bana 12%'i verebildiğini umarım — 15% indirimi.
Sen, (O genellikle, onu 1-2 gün elde etmeyi alır) bana eposta yoluyla değer biçmeyi yolladıktan sonra, biz, bizim görüşmelerimize devam edeceğiz.
Senin tercih edilen ödeme metodun, nedir: Escrow. Com, uluslararası tel transferi, PayPal. Com veya başka bir şey?
Bizim, bir anlaşmaya hızla gelebildiğimizi um.
Senin cevabına ileri bakmak.
hemen cevir tercümesi
Cevap yazalım Arkadaslar ne diyelim
"I want 20,000$, ok mi adamim?" de