MrManson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen hiç, bir edebi eseri yayınladıktan 6 ay sonra ödül alan yazar gördünmü? Yıllanması beklenir,kendini geliştiriyormu,haketmeye devam ediyormu gibi bir sürü etken vardır elbet bunların tümünü bilemeyiz.
ayrıca şu görülmüyor. Kitaplarında yoğun olarak mardin,istanbul gibi şehirler geçen bir yazarın dünyada bestseller olupta şehirlerimizin,ülkemizin reklamını yıllardır sağladığı unutuldu. Geçmişi unutuldu adamın,sanki 1 sene önce dünyaya gelmiş.
Bu adamın edebi eserlerinin değerini anlamak için,bırakın kitaplarını okumayı önsözlerini okuyun yeter.
15 yil mi beklediler adama nobel vermek icin?

Yukaridaki cumlemi okumadin sanirim. SIKI BIR PAMUK OKUYUCUSUYUM. Bu adamin eserleri 5 para etmez demiyorum. hatta sunu soyleyebilirim okudugum en guzel roman yine pamuk a aittir.

FAKAT, bu odulu keske 2 yil once almis olsaydi. O zaman "İŞTE BUDUR!!" diyecektim. Koccum benim diyecektim.. Ama tum bu calkantilardan hemen sonra bu adama NOBEL veriyorlarsa, ben onda bir bit yenigi ararim. TIPKI 5 YIL ÖNCE BU ADAMA NOBEL ÖDÜLÜ VERMEDİKLERİ GİBİ..

Türkü ve Türkiyeyi sevmediklerini ve her firsatta ellerine gecen her kozu kullandiklarini ve kullanacaklarini GÖRMEZLİKTEN gelerek kendimizi kandirmayalim lütfen..

Konu dışı: Oktay sinanoğlunun, Nobel ödülü hakkındaki yorumlarini hatirlanyanınız varmı?