ilk olarak sizi muhattap aldıgım gibi muhattap olursanız sevinirim. ben sizin arkadaınız değilim ki benimle -sen- diyerek konuşuyorsun.
-rep i istediğim şekilde veririm.rep sistemi mesaj değerlendirme sistemidir ve ben de bunu yaptım,anında karşılık verdiniz.
hala komunizm üzerine kurulmuş devlet kurmak istiyorlar vs diyorsunuz. eger pkk nın amacının devlet kurmak oldugunu hayal ediyorsanız bu düşünce onları bile güldürecektir. eroin kacakcılıgı ile devlet kuramazsınız,silah kacakcılıgı ile devlet kuramazsınız. birilerinin maşası olarak devlet kuramazsınız. birilerinin maşası olarak terör örgütü vasfı altında para karşılığı cinayet işler ve tepki çekmemek için halktan destek alırsınız,zaten ezilen halk buna inanır. devlet bugün istesin 5 yıl içinde pkk ya destek veren tek 1 kürt kalmaz
boşveri
niz bunları. bana göre herşey yukarıda anlattığım gibi. herkes dilediği gibi düşünebilir değil mi? O halde sorun yok. Sizinle tartışmam bile.
Bu arada -rep veren diğer komünist arkadaşlar da alınmasınlar sonuç olarak komünizmin tarihi pek iç açıcı değil. -repleri bu durumu değiştirmez.