ilk olarak bilgin olmayan konularda yazmayacaksın. her hareket legal veya illegal olsun bir düşünce sistemi üzerine oturmak zorundadir ve pkk denen terör örgütü komunizm altinda,kürt halkının hakkını aramak adına belirli ülkelerin maşası olarak farklı çıkarlar altında hareket etmektedir. çok bilginiz varmış gibi atıp tutmuşsunuz madem bu kadar iyi biliyorsunuz bu ideolojiyi söylermisiniz komunizm üzerine kurulan gerçek bir hareket nasıl olurda emperyalist-kapitalist sistem üzerine oturmuş,bu sistemi kurmuş ülkelerden yardım kabul edebilir ? varolmak adınamı ? asla. böyle olunca zaten kurdugunuz teori çöker.
Burda senle uzun uzun konuşurum ama madem öğrenmek istiyordun -rep i vermeden önce gelir efendi efendi sorardın anlatırdım. seni az çok tanıyorum ve sana birşey anlatabileceğimi sanmıyorum. -rep ile egonu tatmin etmişsindir umarım ve evet pkknın ideolojisi komünizm tabanlıdır. yeri gelir emperyalist güçleri ve emperyalist para kaynaklarını kullanırlar ama amaçları her kongrelerinde de görüleceği üzere sosyalizm tabanlı bir devlet kurma amacıdır. bölgedeki kürt halkını da kendi amaçlarına kukla olarak sözde kürt milliyetçiliği ilke kandırmaktadırlar.
"Biz ne Bolşevikiz,
ne de komünist; ne biri, ne diğeri olamayız. Çünkü, biz milliyetperver ve dinimize hürmetkarız."
M.K ATATÜRK