Önce şu var, bu zamana kadar hiç yalan söylemedim ve yüzlerce kişiyle iş yaptım. Eğer ortada bir yanlış, bir düzenbazlık olmasaydı konu açmazdım, diğer tüm konularıma bakabilirsin, en son bu tür bir konuyu sitem klonlandığında açtım.
Atladığınız nokta şu. PTC sistemi ile forumun üyelikleri ayrı. Ayrı olan bir sistem için nasıl herkes ayrı e-posta ile üye olmalı dersiniz. Gidin benim PTC üyeliğime nbakın e-posta adresim neymiş? Kardeşim foruma kendi e-posta adresi ile üye oldu, ben yazdım, ne var bunda? Bu mudur kanıtınız, neyin kanıtı? Kaldı ki foruma olaydan sonra üye olduk, herkes gibi neden aramaya.
Şu kanıtları gösterin; AykutFiliz'in sahte üyesini gösterin, parakazan üyesinin banlanma kanıtını gösterin?
Neden bir forum kullanıcısı ile PTC sistem kullanıcısını kıyaslıyorsunuz. Neden PTC üzerindeki ben ve kardeşimi kıyaslamıyorsunuz? Benim üyeliğime ait bir ekran görüntüsü yok ortada. Siz herkese kardeşimin multi üyeliğini ispatlayın. Banlandıktan sonra çekilen forum görüntüleri ile kimseyi kandıramazsınız.
Ayrıca şu an özel bilgileri sansürlemeden yayınlıyorsunuz, bu da sizin seviyenizi gösteriyor. Hiç düşünmeden gizli sorumu afişe ediyorsunuz, bunların hemen forumdan kaldırılmasını istiyorum.
Gizli sorularımız aynı, adam yanımdaki PC de bana soruyor ne yazayım diye. Hatta şifreler bile aynı. Bunun konuyla alakası da yok, kurallarınızda aynı IP, ayrı makine yok mu?
Siz %100 emin olmaya devam edin, ne de olsa siz ermişsiniz, gözünüz kapalı kimin hile yaptığını anlıyorsunuz.
Bu arada eksi repiniz bana işlemiyor, ben size ve diğer arkadaşlarınıza eksi rep verecek kadar düşmedim. Rep ile iş yapan biri de değilim.