Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Kimseyi suçlamak veya ille de webvizyonu eleştirmek için söylemiyorum ama madem ki böyle bir işe girmişsiniz, daha yolun en başında buraya ilanınızı vermeden gösterim başı reklamın ne gibi sonuçlar doğuracağını hesap edemememiş olmanız hakkaten çok düşündürücü. Demek ki bu işten fazla anlamıyorsunuz ve Advertorial piyasasındaki kazanç sizin de iştahınızı kabartmış ki böyle bir sistem kurma ihtiyacı hissetmişsiniz.
Çünkü biz "bir bildikleri var herhalde reklamverenlerle iyi bir anlaşma yaptılar da tekil gösterim başı ödeme yapacaklar" derken, siz sistem değişikliğine gidip gösterim başı ödemeyi toptan kaldırıyorsunuz.
Gösterim başı ödemek evet çok masraflıdır ama böylesine bir düşünceyi bu sistemi kurmadan önce düşünmediniz mi? En kaba hesapla günlük 10k sitesi olan bir reklamyayıncısına 38-40 ytl arası günlük ödeme yapacaktınız. Bu günlük 40ytl reklam masrafı demek aya vurduğumuzda 1200ytl yapar. Acaba siz bu gibi ihtimalleri hiç mi düşünmediniz ki, 10k'nın çok çok üstünde hitleri olan web siteleri de bu sisteme dahil olursa ödeyeceğiniz mebla daha da büyüyecekti.
Yani ben daha böyle bir sistemi kurmadan KABACA HESAP yaptığımda bu sonuçlara ulaşabiliyorum. Siz bu sistemi kurmadan önce neleri düşündünüz ve kurguladınız sistemi neye göre kurdunuz çok merak ediyorum.
Reklamlarınızı kaldırdım.