Cappystarj0e adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar birşey merak ediyorum ve soracağım soruya lütfen sadece tecrübesi olanlar cevap versin.
Özellikle "seo danışmanıyım" diyenler. Bakalım ne diyecekler merak ediyorum...
Bir siteyi açtınız ve 1. haftasında hatta 2.-3. gününde Pr7 den sağlam link versek google bunu aşırı karşılar mı? sandbox vb. bir durum olur mu? Olur diyorsanız en iyi ne zaman vermek lazım linki?
Sandbox garantidir. istediğin kadar güncelle, 24 saat aralıksız içerik ekle yine gider siten. Benzer bişiyi denemiştik , 2 arkadaş sürekli orjinal içerik girerik yüksek değerli bi link almıştık , sonuç hüsran oldu , site indexlenmemeye başladı. Linki ne zaman vereyim dersen , aç , 2 ay boyunca içerik gir sabret , zaten sürekli orjinal içerikle güncel tutarsan title ve içerikte geçen kelimelerde yavaş yavaş yükselirsin. 2. aya doğruda link alırsan bir sorun yaşamazsın. Tabiki orjinal içerik için geçerli.

Edit : postu attıktan sonra önceki sayfalarıda okudum. Yazdığımı okuyanlar bir bloga yorum yazdı , sonra sand. oldu diye düşünmesinler diye yazıyorum. Aynı bazı arkadaşların yaptığı gibi pr7 basketbolcu arkadaşımın blogundan tüm sayfalardan link almıştım.