Bence forum kurmamış ve forumunuzu ön plana çıkarmıycaksanız kesinlikle wordpres mükemmel bir seçim, özellikle sisteminin çok basit kullanışlı olması bakımından, türkçe olarak kolaylıkla kurulabiliyor seo ayarlarının çok basit şekilde yapılabiliyor olması vede en beyendiğim özelliği ise yazı editörünün basit ve çok kullanışlı olması sebebi ise siteler yeni ise özellikle içerik sağlayıcılar çok gelişmiş ve bilinçli olmuyor joomla sistemindeki yazı editöründe bir flash bir resim eklemek için okadar uğraşırken ve yazı rengini vs özleliklerini değiştirmenin okadar detaylı olduğu bir sistemde afallar yazıcak kişi ama wordpres sisteminde rahatlıkla yeni başlayan kişilerde her türlü resim video flash gibi eklentileride ekleyerek konu açabilir içerik sağlayabilirler size. ben en çok görünüm, kullanım kolaylığı, ve tabiki seo ve kurulum kolaylığından ötürü içerik kasacağınız sitelere kurmanızı tavsiye ederim. ama eğerki forum var ise sitenizde o zaman mkportal dan şaşamayın derim daha yeni bu sistemlerle tanışmış olsamda gerçekten görünüm ve uygulanabilirlik açısından basit ve kolay sistemelr olarak geldiler bana. ben wordpress'i seçtim ankette çünki bir siteme mkportal kurduysam 3 sitemede wordpress kurdum demekki daha çok kullandığım ve beyendiğim wordpress oldu.