a0z adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alınma ama bence bunlar tutmaz.
Çünkü 1. fikir Beyza'nın Kadınları filminin konusu ile neredeyse aynı.2. filme gelince;ben bir film izlemiştim hangi kanalda çıktı bilmiyorum ama senin dediğine biraz benziyo.Kısaca bahsedeyim.Filmde 4 arkadaş var.Bunlar yasal olmayan bir şekilde tarihi eserleri bulmak için çalışma yapıyorlar.Sonra bir tanesi bir tünel gibi yer buluyor.Aslında orası çok eskiden savaş alanındaki bir kulubeymiş.Sonra bir kasa buluyorlar içinden bir takım bilgi içeren kağıtlar çıkıyor.Bunlar bir köşede kafaları çekip dinlenirken birde bakıyorlar ki o çıkan kağıtların üstünde kendi resimleri var.Sonra dandik içki içtiler diye göle ayılmaya gidiyorlar.Göle dalıyorlar ve çıktıklarında geçmişe dönmüşler savaş zamanına.Sonra tekrar geleceğe dönmeye çalışıyorlar ama ilk başlarda başaramıyorlar...(filmi sonuna kadar ileyemedim.geç saatlere kadar sürdü)
İlla ikisinden birisi olucak diyorsan 2.yi yaz derim.Eğer 2.sini yazacaksan benim anlattığım filmden biraz farklı olsun.Tabi bu benim görüşüm.Benim yaşımda biri sinemadan ne kadar anlar ki?Abi sen kafana göre yaz en iyisi.
1- beyzanın kadınlarını izledim ve filmide karısını işletiyo cinayetleri
2- dediğin gibi bi film izlemedim izleseydim bunları yazmazmadım buraya senaryo yazmak çok kolay birşeydir ama yönetmene beğendirmek zordur. dediğin filmi bulacağım şimdi araştırıyorum yorumun için teşekkürler.