Açıkçası bu başlıkta Serkan, Kerem ve (ismini bilmiyorum) OrtakSistem dışındaki insanlar dengim değil, bu yüzden tartışmaya girmem ve cevap vermemin doğru olmayacağını düşünüyorum, yine yanlış anlayanlarınız olacaktır denklik konusu firma babındadır.
Her başlığa atlayan herkesi kötüleyen biri değilim burada da yanlış anlaşılmak istemem, dikkat ederseniz sorduğum soru neden DGN'yi değilde seni tercih edelim? di ve bende bile 98$ dememin sebebi fiyatları belirlerken bu başlıkta yazan insanların sunduğu fiyatları dahi inceleyerek sayfama yazmamdı, yani piyasa değerlerini göstermek açısından bu sayfanın linkini verdim görüyorumki bu tam olarak anlaşılmamış ve başlık amacından sapmış o yüzden sorularıma bir cevap beklemiyorum.
Forum başlıklarında ciddi firmalarla ters düşüp tartışmak yerine birebir görüşmelerle fikir alışverişi yaparak dostluk kurmaktan yanayım ve nihayetinde herhangi bir firmanın yeni kurulmuş olması işi bilmediği veya doğru düzgün hizmet veremediği anlamına gelmez ve bir iş koluna yeni kurumlar kazandırmak gülünç bir durum değildir.
Serkan ve Kerem beyler kusura bakmayın yanlış bir davranış sergiliyorsunuz.