Merhaba Arkadaşlar Mybbturkiye.com yöneticisi Tickhi bu üyeliği bana aldırmaya teşvik eden r10 yönetimine teşekkür ediyorum.Firma karalama yüzünden 2 defa siteden uzaklaştıran bu yönetim hiç bir şekilde benimle kanıtları gösterin demeye tenezzül etmeden uzaklaştırmıştır.Bende bu kanıtları farklı platformlarda kanıtlamışımdır.Google.com.tr ye r10 rezaleti yazarak bunu görebilirsiniz.
r10 gerçekten bir webmaster sitesimi değilmi işte kapı gibi belgelerle ispati - Webmaster Forumu - Webmaster Zone
R10 Emek hırsızlarına (mybbci.com),Dolandırıcılara (jettasarim.com) çanak tutmuş bir yönetim durumuna gelmiştir.Bu yazıdan sonra bu hesabıda yasaklayabilirsiniz ama lütfen kendinizi gerçekten bir webmaster sitesi olarak görüyorsanız (ki değilsiniz) konuyu silmeyin ve yoruma açık kalın.Tickhi hesabını ve mybbturkiyedeki yönetim arkadaşlarımı yasaklayan yönetici arakdaş bu konuya ne kadar vakıftır ? onu gerçekten merak ediyorum.Bizi dünkü çocuklarla kıyaslıyan bu yönetim acaba yapılan çalışmaların verilen emeklerin farkında değilmi yoksa köy kahvesine dönmüş r10 yönetiminin bir kendini bilmezliğimidir bu ? Sizden ricam ''Desteksiz suçlama yapmak.Bir firmayı rencide etmek.'' yasaklama nedenini olaya vakif olmadan sizi siteden köy kahvesi ortamımızdaki arkadaşlarımızın ricasıyla attık diyerek değiştirmeniz ve süresini sınırsız yapmanızdır.Size silver üyelik için verdiğimiz 3-5 doların peşinde koşacak değiliz bu dediklerimi gerçekten yaparsanız evinize ücretsiz doğalgaz tesisatı döşeyeceğim

(
ESTES Mühendislik: Bursa Mustafakemalpaşa Ferroli - Viessman Bayi Ovagaz Yetki No 25) Biz mybbturkiye.com olarak desteğimizi her platformda göstereceğiz emeğimizi çalan ve emek hırsızlarına çanak tutan r10 yönetimi gibi siteleride her yerde deşifre edeceğiz.
Sinan Uzunoğlu