biraz bilip konusmak gerek diymi

Fransız köpeğimi ? fransız soykırımı iddiaları atılmıyor ortaya,ermeni soykırımı iddiaları atılıyor

Fransa'nın 5 ay öncesinde böyle bir tutumumu vardı ?
Edebiyat nobel ödülü adayları çok gizli bir şekilde cok onceden belirleniyor diye biliyorum,normalde resmi açıklamalarda bile adaylar açıklanmaz fakat çok önceden belirlenip gizlice saklanıyormuş.
Adam ın yıllardır kitapları 30 dile çevrilmiş, günümüz dünyasında tanınan tek Türk. 6 aydır 8 aydır tanınmıyor bu adam kutladıgın dogum gunu sayısı kadar yıldır dünya best seller olma özelliği taşıyor.
Fransa'ya küfrler ediyoruz ifade özgürlüğünü engelliyor diye. Haklıyız, haklı bulmadıgımız Orhan Pamuk'a muhalefet olup gerçeği kendi capımızda anlatmaya calısmak yerine neden küfr ler ediyorsunuz peki? yanlışta olsa düşündüğünü söylediği içinmi?
100 yıl sonra kimse Orhan Pamuk'u anmayacak soykırım iddiası attı diye, nobel ödülüyle anılacak her sene adaylar türk gazetelerinde yazarken onunda adı geçecek. Bu günü değil,geleceği düşünmek lazım. Bir insanın bir davranısını hata olarak görmeniz,onun geçmişini kirletme hakkı vermez.
Faşizm gerçekten çok zararlı

fransa'ya bu yüzden hep lanet etmişimdir, faşizmi dogurdukları için. Görüyoruz gençlerimizin bir fransız akımının ne kadar etkisinde kaldığını ne yazıkki..
Evet bence de biraz bilip de konuşmak gerekiyor .. Düz mantık düşünmemek gerekiyor .. Fransa Ermeni soykırımını kabül ettiği için tepki görüyor .. Diyorlar ki Türkler Ermeni soykırımı yapmışlardır .. Ee ben onlara "teşekkür ederim, bu sizin düşünceniz" demem mi gerekiyor

..
Sence gerçekten Orhan Pamuk'a edebi başarısından dolayı mı bu ödül verildi ? .. Yoksa Ermeni soykırımını kabül edip vatanını sattığı için mi ? .. Fransa'nın Ermeni soykırım yasasını onaylaması ile Nobel ödülünün açıklanma tarihinin aynı güne gelmesi sadece bir tesadüf mü ? .. Olaylara at gözlükleri ile bakmalıyız ? .. Yoksa üzerimize oynanan oyunları görmeyip, "bu senin düşüncen" mi demeliyiz ? .. Eğer bu vatanın ekmeğini yiyorsan, bu vatanda büyümüşsen,
düşünceni özgürce söylemek adı altında vatan hainliği yapmaya hakkın yok ..
Bunlar yakında Apo'ya nobel barış ödülü de verirler
NOT: Faşist değilim

..
NOT 2 : ermenisoykirimi.net 'i de aldım .. Güzel bir site yapayım, Fransa'nın yaptığı Cezayir soykırımı ile ilgili ..