mem0ry adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tabiki amelelik işleri en azından ingiltere oyle . burger king e girersin yer silersin yada şansın varsa kasiyerlik. diskolarda bardak toplarsın bu tarz işler. ingiltere konusunda kesinlikle sana iyi bi iş vermelerini bekleme. ama parası iyi saatlik asgari ucret 4.5 paund du. tabi 6 aydan fazla vize alcan boylece yasal 20 saat çalışma iznin oluyo ama yasal olmayan yollardan ayarlıyon genelde onları. dedigim gibi avustralya hakkında cok bi bilgim yok gitmedim sonuçta ama daha kolya ve daha iyi işler bulunuyomuş. sana verdigim web adresten şenol abiye ulaşırsan en doğru bilgileri alabilirsin. bu arada sen gönderen yerlerin iş bulma gibi hizmetleride oluyor. en azından onunla bi konuş gitcegin yeri kararlaştırırsın
Saatlik 4,5 paund..Öyle ameleliğe can kurban
Ben zaten hemen şimdi değilde önümüzdeki birkaç yıl içerisinde gitmeyi planlıyorum. Şimdiden bazı şeylerin kafamda oluşması için araştırma yapıyorum zaten. Eğer şenol abin gideceğim sene aynı yerinde olursa bi görüşme yapar herşeyi detaylı bir şekilde konuşurum.Teşekkürler bilgilendirdiğin için.