Amma uzatmışsınız arkadaşlar adam bedava hizmet veriyor yine de birkaç arkadaşa yaranamıyor nedense anlayamadım. Belki diğer arkadaşların şöyle bir sorunu olabilir arkadaş bedava yapınca onlara iş kalmayabilir yada piyasanın fiyatını düşürüyor olabilir vs. vs.
Adam açık açık konuşuyor + imla hatalarının olmasının sebebi büyük ihtimalle yurtdışında kalmasından olabilir insan zaman geçtikçe türkçeyi unutabiliyor.
Ne ben ne de Sabo ücretli danışmanlık yapmıyoruz..
Açıkçası da 4.500 müşterisi olan birinin ücretsiz hizmet vermesi mantık dışı..
Siz takılın size hizmetini versin arkadaş (: Çok şükür ne benim ne de sabo'nun "para kazanamayacağız" "piyasa düştü" şeklinde sıkıntılarımız yok..
Ayrıca
dilini unutan nesillerin, giderek değerlerini ve zamanla kimliklerini kaybettikleri bir gerçektir.
Türk piyasasından oldukça uzak kaldığın belli. Benim hangi mesajımda hitle ilgili bir şey geçti de hit mi istiyorsun şeklinde yine kendini beğenmiş bir tavırla site adresini yazdım anlam veremiyorum. Sadece "hodri meydan" şeklindeki sözlerine karşılık olarak daha önce ulaştığım bir sonucu üstü kapalı olarak belirttim.
Üstü kapalı konuşmamın sebebi, olabilecek proje çalıntı olaylarını ve botnet saldırılarını önlemek için. Başka bir sebebi yok. Üzülerek söylüyorum ki Türk webmaster'ı beğenmediğini sevmediğini botnetle kapatır, serverını patlatır.. Projesini çalar, ekmeğini yer..