H5PY0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seo'culuk diye bir şey yok. Seo danışmanlığı adı altında verilen bir hizmet söz konusu..
Seo danışmanlığı yapanlar senin söylediğin gibi algoritmayı tanımaya & tanımlamayı çalaşarak bu sistemden olabildiğince yararlanmaya çalışırlar. Fakat unutulmaması gereken ince bir ayrıntı ne kadar doğru yaparsan yap bunun belirlenemeyen bir algılama süresi vardır. Saatler içinde taşları çok fazla oynatmak mümkün değildir.
Seo zannedildiği gibi sır & taktik dolu bir iş değil aksine doğruları bir arada uygulamaya bakan strateji işidir. Sana katılıyorum.
Alman klavye ile imla hataları arasında ne gibi bir bağlantı var anlayamadım. En fazla bazı sesli & sessiz harfleri yazamazsın.. Ayrıca burası webmaster forumu ve sosyal mesaj vermek amacıyla Türkçe konusunda hassas davranılıyor.. Sadece uyarmıştım..
Araba alıp, yanında şortla artisttik patinaj pozları çekinemedik ama çok şükür bizim de bir geliriz var.. Kedi ciğer ilişki oldukça mantıksız gereksiz ve kabaca bir terim..
Ramazan-ı Şerif'in kutlu olmasını dilerim..

seninde ramazanini serefini kutlarim, hayirlara vesile olur insallah
yahu resime cikiyoruz, artist diyorsunuz, referans gösteriliyor hale devam,
napalim? benle calismak istemiyorsaniz calismayin, sitemi suan arama motoru optimizasyonu olarak nerde googelda? yada seo olarak bakin!! ana kelime olarak arama motoru optimizasyonu bizim icin cok önemli ama sizlerin siteleri seo yapan arkadaslarin hangisi orda?

onun icin birakin böyle sosyal mesajlari, bakin takib edin ögrenin