Siz ne derseniz diyin, ben hala Üçgen olayında takılı kaldım. Verdiği hizmet bedava veya değil, ben hatır içinde olsa link veririm. Ama seo sitemden link almak için söylediği o "üçgen kurucaz google siteni daha hızlı indexlicek.." yok böyle bişey arkadaşlar, ne üçgen var ne dörtgen.
Benim sitem zaten 3-4 dakikada google 'a sokuyor içeriğini, daha diyorki benim sayemde 2. sıradan 1. sıraya çıktı.
Şu mesajımı iyi inceleyin.. konuyu açtığım anda gidip yazı yazdım siteme. Bakalım kaç dakkada sokucam google 'a die. Resimlerde benm sitemin sonuçlarının yanında 8dk önce yazar. Tabiki hemen screen aldım ve konuyu editledim. resimleri koydum, editlediğim dakikaya da bakmanız gerek. Bakalım aradan ne kadar geçmiş.. Ben gene reknovanın bilgisini aşağılamıyorum, elbette daha iyi şeyler biliyordur söylemek istemez, ama yalan dolanla, seo sitesinden sitene link almak için geometriye başvurmakla da olmaz.
Yahu yok mu bi tane adam şurada benim sitemin zaten hep ilk 3de gidip geldiğini söyleyecek? Eğer yoksa dahi bunu da kanıtlaya bilirim. Siteme günlük yarışmanın 1. sayfasının screen'ini koyuyorum. Hepsi
şurada. ilk tarihten önce böyle bir proje yokdu aklımda, Qatsel de bilir ki, yarışma kelimesini ilk o 2. ben indexlettim ve ilk zamanlardan beri hep ilk 3deydi, bir ara 1 hafta kadar 8e kadar düştü fakat tekrar yükseldi.
"adtechr10netseoyarismasi.net" - Google'da Ara site:adtechr10netseoyarismasi.net - Google'da Ara Page Rank Checker Tool - Valid Rank [Valid] Markup Validation of http://adtechr10netseoyarismasi.net/ - W3C Markup Validator
tüm bunları ben yaptım, 12 saatte ne olduysa site bir anda 1. sıraya yükseldi öyle mi ? acaba benim üzerimdeki siteyi inceledimi ? Ha eğer benim sitemin şu özelliklerle, şu yarışmada 1. sırayı haketmediğini söyleyecek birisi varsa bişi diyemem. loglarda da okursanız, zaten 1. sıraya geliceğimi, bunun mimarınında kendisi olmayacağını itham ettim. Bunuda kabul etti.
Yanlış anlaşılmasın,
adtech ile reklam 2.0 dönemi başlıyor ve Trkycmhrytllbtpydrklcktr r10.net seo yarışması sitesinin sahibi de çok iyi birisi. çok sevdiğim bir arkadaşım.