Merhaba arkadaşlar, tekrar satışa sununuyrm
Logitech mx revolution mouse umu satıyorum. Mouse gerçekten çok temizdir ,yaklaşık 6 7 aydır elimde olmasına rağmen şarjı 8 - 10 defa doldurulmuştur , genellikle başka mouse kullandığımdan çok az kullanılmıştır( eğer aldıktan sonra bir arızası çıkar ise gelin kafama atın ).. Eylülde bimeksten aldığım logitech g7 oyun mouse um arıza yapınca yerine 0 logitech mx revolution yolladılar. Cihazın 3 yıl( daha 2 yıldan fazla süresi var ) garantisi vardır , üzerinde KESİNLİKLE BİR ÇİZİK BİLE BULUNMAMAKTADIR. Tüm fonksiyonları sorunsuz çalışmaktadır.Faturası , garanti belgesi , şarj aleti , kablosuz usb bağlantısı, kutusu ( tümüyle eksiksiz ) ile beraber gönderilecektir.Satmamın sebebi bu sıralar çok laptop ile işimi halledyrm , pcye pek oturmyrm, lazım olmyr.
Ürün hepsi burada da 140 YTL'dir.
Mouse'un en büyük özelliği tam bir internet ve ofis mouse u olmasıdır. Cok rahatlıkla çizim yapılabilmesinin yanı sıra üzerinde bulunan back - forward ve programlar arası geçiş ( klavyedeki alt - tab ) butonları sayesinde byük kolaylık sağlar.Mouse ile birlikte gelen Set Point 3.01 adlı program ile tuşların fonksiyonları değiştirilebilir. Açıkçası oyun için pek ideal değildir , daha önceleri logitech in gaming grade mouselarını kullanmış olduğumdan oyun içinde aynı performansı mlsf alamyrm. Fakat internet için gerçekten uygundr.

"Temsili resimdir"
Ürün Özellikleri:
----------------------
# Marka : LOGITECH
# Ürün : MX REVOLUTION KABLOSUZ LAZER MOUSE
# Üretici Kodu : MX Revolution Cordless Laser Mouse
# Üretici No : 931689-0914
# Çalışma Tipi : Lazer Teknolojisi
# Wheel (Tekerlek) : Var (tek çevirme ile 10.000 satır veya 200 sayfa i
# Bağlantı : 2.4GHz RF Kablosuz, USB modul
# İşletim Sistemi : Windows 2000, XP
# Güç : Şarj edilebilir pil
# Mouse Özellikleri : Tek tuşla arama yapabilme
# Sağ ele uygun ergonomik tasarım
# Internet Tuşları : Var
# Diğer : Ultra Hızlı Scroll ile hızlı gezinme
# Logitech SmartShift Teknolojisi
# Document Quick-Flip yeteneği
# 4 seviyeli pil göstergesi

Fiyatı 55 YTL'dir.Pazarlık söz konusu değildir , bana göre fiyatı gerçekten uygundur, söylediğim gibi az kullandım. Ödeme işbankası havale şeklinde olacaktır. Kargo ücreti alıcıya aittir.Mouse ile ilgili sorusu olan arkadaşlar pm ile ulaşıp detaylı bilgi alabilirler. iyi günler.