Merhaba arkadaşlar,

Google ile günde onlarca defa arama yapıyoruz, bu kimileri için yüzlerce defa oluyor. Sürekli bilgisayar başında olanlar içinse binlerce defa... Bunu aya vuracak olursak bu oran oldukça yükseliyor... İşte bizim aramalarımızla bir dünya devi haline gelen Google, bu yaptığımız aramalar üzerinden oldukça fazla para kazanıyordu. Bunun bize bir geri dönüşü olmalıydı. Daha önce reklamlara tıkla para kazan, reklam çıkmasını bekle gibi şeylerle uğraşan arkadaşlar artık buna gerek duymayacaklar. Çünkü aynı geliri, arama motorunu yani google u rutin şekilde kullanarak edinebilecekler...

Benim de henüz tanıştıştığım ve R10 ahalisine hakkında danışacağım arama motoru servisinden kısaca ben bahsedeyim... Scour sitesi, Google, Msn ve Yahoo gibi arama motorlarındaki sonuçları alan ve size kendi hiyerarşisinde sunan ve hatta bu sonuçlara yorum yazmanızı, puan vermenizi sağlayan bir servistir. Google ve diğer arama motorlarında yaptığınız aramaları bu servis sayesinde yapabilir ve bu aramalarınızda puan kazanabilirsiniz. Böylelikle hem istediğiniz sonuçlara ulaşıyorsunuz hem de kazanç sağlıyorsunuz...

Şimdi gelelim bu henüz başlamış olan servisi kullanan bir r10 ahalisine... Bizi duyuyorsan ve oralardaysan bize tecrübelerini aktar hocam, gerçekten bu servisi biz yeni kullanmaya başlayanlar için önerilerin nedir? Biz yine hiçbir beklenti olmadan google ile yola devam mı edelim, yoksa arama yaparken bir kazanç mı edinelim?

Üyelik için referans adresimi de veriyorum, umarım kurallara aykırı değildir...
Üye Ol!!!