Arkadaşlar şu an bitmek üzere olan projemi sizlerle paylaşmak istedim.

NDax Sistemi Nedir?
NDax, web sitesi sahiplerinin kendi reklamlarını, puanları doğrultusunda yaptığı özgür paylaşım arenasıdır.

Peki Nasıl Çalışır?
NDax'ta Backlinklerinizi yayınlamak için öncelikle kısa bir üyelik formu ile üye olmanız gerekiyor. Bu sayede (Şimdilik) sınırsız web sitesi ekleyeceğiniz bir hesabınız olacak. Başlangıçta 0 (Sıfır) puan ile başlayacaksınız. İçerik ekleyerek veya Backlinkimizi sitelerinizde yayınlayarak puan kazanabilirsiniz. Sitelerinize ekleyeceğiniz her backlink eklediğiniz siteye 100 (Yüz) puan kazandıracaktır. Eklediğiniz her içerik için ise hesabınıza 10 (On) puan eklenecek. Ayrıca, siteye giren kullanıcılar 10 üzerinden puanlama yapabilecekler. Eklediğiniz içeriğe aldığınız puan, hesabınıza yansıtılacaktır.
Editörlerimiz, eklediğiniz siteleri periyodik aralıklarla kontrol edecek, beğenilen sitelere "Ödül" puanlar verilecektir.

NDax Puanları Ne İşime Yarayacak?
Sitenin sol bloğunda görülen 50 adet link, site puanlarına göre sıralanmaktadır. Yani ; 3 site düşünelim ; 100 99 ve 98 puanlı olarak. Bunlardan 100 puanlık site en üstte görüntülenecektir. Sıralama puan takibine göre devam edecektir.

Puan Kaybetme ?
Görüntülenen tekil IP Adresine göre site puanınızdan 1 (Bir) adet düşülecektir. 100 puanlı bir site 100 adet gösterime sahip olacaktır. Site Puanı düştükçe alt sıralarda yer almaması için sitede aktif durumda kalmanız gerekecektir.
Bir Sitemin Kazandığı Puanı Başka bir Sitemde Kullanabilirmiyim?
Evet. Puan yönetim panelinden puanlarınızı istediğiniz şekilde yönetebilirsiniz.

Bir Sitemin Kazandığı Puanı Başka bir Sitemde Kullanabilirmiyim?
Evet. Puan yönetim panelinden puanlarınızı istediğiniz şekilde yönetebilirsiniz.

Sistem şu an bu şekilde. Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Saygılarımla.