Neyse arkadaşlar çok rahatsız oldu galba yöneticiler konuyu kilitleyebilir

Solano adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
açlık ta senin başına vurmuş
yakında konu açayım mı diye de konu açarsınız.serbest alan diye cılkını çıkarmak gerekmiyor.
Konuyu niye değiştiriyorsun ? Sonuçta ben haklıyım değilmi ama canım .. Burası ne geyiq bölümü ne gündem konusu bölümü .. Sana off-topicin 1 ve 2 yukarısındaki kategorileri öneririm tabi okuman yazman varsa.. Burada ne konular açılıyor .. Geldi bumu battı sana ?

bLeedCry adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 - Kfc nedir ?
2 - Mc nedir ?
3 - Xtrememi nedir ?
4 - Big mac jumbomu nedir ?

Gardaşım kusura bakma dediklerini bilmiyorum , Gonyalıyım ben , oranında ilçesinin köyünden o yüzden bizde yok bu dediklerin amma velakin sana etlekmek ısmarlayabilirim % 100 TÜRK ÜRÜNÜ..
Konyalı olabilirsin eyvallah bende etlekmek nedir onu bilmem bende İstanbulluyum be kardeş .. Ayrıca mc donalds'ı da bilmiyorsan vah vah He yememiş olabilirsin ama bilmemek biraz yalancılığa kaçmış gibi oluyor .. Bu arada Antalya şubesi yazıyor sende .. Birde %100 TÜRK ÜRÜNÜ yazmışsın .. Mc Donald's pınar,banvit gibi yerlerden yapıyor her şeyini .. Kfc'de sırf banvit üzerinden alıyor her şeyini .. Neyse konu kilitlenebilir ..

Solano adlı arkadaş biraz off-topici gezsinde daha neler neler batar arkadaşa ..