ciddi düşünüyorsunuz ama projeniz yetersiz. bütçeniz sanırım sağlam ama bu bütçeyi daha sağlıklı kullanmak için şöyle bir öneride bulunmak istiyorum. (bir yazılımcı gözüyle)

İstekleriniz tam olarak ne olduğunu belirten bir algoritma hazırlamalısınız. İleride eklemeyi düşündüğünüz riskli güncellemeleri belirtmenizde de fayda var. Merkezi bir üyelik modülü ile bir çok modül birbirine bağlanacağı için sizin öncelikle tam olarak neler istediğinizi belirtmelisiniz.

örneğin; emlak ilanları diyerek basitten özellikler vermişsiniz. Tamam bilinen bir modül ama yazılımcının gözünden kaçan bir özellik ileride baş ağrıtabilir. Özelliklerinizi daha çok dallandırmalısınız. Şahsi fikrim; ben böyle bir işe girişecek olsaydım (müşteri olarak) en azından 2-3 sayfalık bir algoritma hazırlardım.

Bu şekilde bir çalışma sergilerseniz değerlendirebilirim. Çok ciddi kurumsal ve profesyonel işlerimde çalıştığım iyi referanslı 2-3 grafiker dostum bulunmakta. Bu tip işler için talep ettiğim bütçe dahilinde (herhangi başka bir ücret talep edilmeksizin) ben (grafik) işleri kendilerine (sadece Fireworks layout alır, kendim xhtml ve css olarak çıktıyı hazırlarım) devrediyorum.

Bir süre online olamayacağım ama eğer döndüğümde bahsettiğim şekilde bir yol izler ve henüz biriyle anlaşmadıysanız teklifimi (referanslarım ile birlikte) iletirim. (Müşterilerime her türlü iletişim bilgilerimi gerektiğinde belirtebilirim.)