Bİrkaç Kişi Beni Arıyor! HALA 100 YTL'mi Gönder Diyor

Noluyor radmin Bunlarda Kim Benim Hesap Numaralarım Neden Loglarda Çıkıyor Bi Cevap! Adama Parasını Yollar Yollamaz Beni Engelledi Gitti!
https://www.r10.net/e-gold-paypal-2co...l-satilik.html Yukarıdaki Konunun 2. Cevabındaki Loglarda Benim Hesap Numaram Geçiyor Fakat Benle Hiçbir Alakası Yok! Birisi Zannettim Oda DeiL!
Lütfen Cevap Bekliyorum
Benden Para İsteyenler Kimle Konuştuysanız Sizide Benide Dolandırmış Boşuna Para İstemeyin Hakkınızı Mahkemede Arayın Şahsen Ben Şimdi Gideceğim!
Alıntı
Üstüne Üstelik Aynı Gün! Bu Konularla Alakası Olan
sergenkizilok@msn.com TARAFINDAN 95 YTL Zarara Ugruyorum!
Sergen kızılok diye birisi yok onu ben senin telini bulmak için uydurdum.
Senin sitene girip kaydoldum ve senden tasarım ve domain için fiyat teklifi vermeni istedim sende benim msn adresimi ekledin seninle konuşurken ip numarandan telini bulup senin evini aradım ve bana paramın sabah 9 a kadar vermen gerektiğini yoksa canını yakarım dedim ki inan kafam atmıştı herneyse sende gönderdin iş burada kapandı.sergenkizilok msninin de kapattım seni engellemedim zaten uyduruktan bir msn di aşağıdaki mail yazışmalar ve loglar link ve yazı halinde verilmiştir. Ama benim hala anlamdığım bir konu var madem bu eleman merayy değil senin hesap numaranı nerden biliyor??
-----------
RE: ayd
Kimden: Resul Korkmaz (destek@bilgilihost.com)
Gönderme tarihi:28 Ağustos 2008 Perşembe 19:19:30
Kime: SERGEN KIZILOK (sergenkizilok@msn.com)
Merhaba Sergen Bey.
Tasarım FULL Hepsi Dahil Size Yaparız İsticeniz Özelliklere Bağlı Olarak. Siz Bize Söylerseniz Özellikleri Bizde Fiyat Çıkartırız.Msnniz Eklenmiştir.
Saygılarımızla... BilgiliHost
--------------------------------------------------------------------------------
From:
sergenkizilok@msn.com
To:
destek@bilgilihost.com
Subject: ayd
Date: Thu, 28 Aug 2008 16:12:58 +0300
merhabalar adım Sergen mesene adresisni yükledim ama bişey sormak istiyorum siz tasarlamsınıda yaparmısınız eğer mümkünse görüşembilrmiyiz mesene adresim
sergenkizilok@msn.com bir arkadaş açmıştı
bu tasarlamak için size ne kadar bir para vermek gerek bir de siz beni goolge de yayınlayabilimisniz..telim ********* bana burdan ulaşabilirsiniz. sabah 8 - akşam 6 ya kadar...para uygun olsun ama eyisinden olursa sevinirim.
--------------------------------------------------------------------------------
BilgiliHost.com İnternet Ve Bilişim Hizmetleri
destek@bilgilihost.com
Yatırdığıma dair dekont ve msn logları
www.bluestanbul.com/msnlog.txt www.bluestanbul.com/dekont.jpg
Bu arkadaş benim paramı göndermiştir.Kimseyle herhangi bir problemim yok açıklama yapmam gerektiğini düşünüp yaptım umarım açıklamalarım açık ve net olmuştur.
Kenan AGKURT