Bak beni ii dinle vbtr...
Buraya çıkıp kurban ayagına yatma. Efendi ol... Kendini bil.
Ben dosyayı aldım. eger bu beni suçlu yapıyorsa git admine şikayet et biz bu (r10.net) gibi altmış küsür forumun arkasında senin gibi binlerce fırsatcıyla ugraşıyoruz.
Ben sana demedimmi ***** db almam git kime satacaksan sat diye. hem geldin ısrarla db ile takas edelim dedin. gönderdin bizde inceledik beş para etmez bi ***** sitesinin db si kimbilir hangi hosting firmasının pisliği almış satmış sana sende millete kakalayıp Tertemiz jelsoft lisansının üzerine yatacaksın . Eger bu fırsastcılık degilse tamam bende sahtekarın önde giden ayagıyım.
Ben o ayvagı yemiş db yi ne halt edecegimki ?
sunucuya yükleyip çalıştıracakmıyım.? Hiç mi vbulletin kodlamasına bakmadınız Allahın fırsatcısı.
Bak ooglum benim yaşım olmuş 36, jelsoftun 2000 yılında ilk çıkardıgı vbulletin 2.0 sürümünü bilirim. Burada abuk subuk konuşupda adamın canının sıkma...
Efendi ol bana msn yazdıgın mesajların loglarını bile savcılıga versem senin hayatın kayar ***** sitelerinin db lerini toplayıp satıyormuş 250 bin tane evet 250 bine dbsi varmış arkadaşın.
Ulan milletin emek verdigi db leri kim nasıl alır, kim nasıl satar,
Ben sana net bir şekilde db almam demişim. ısrarlı bir şekilde db göndermekl isteyende sensin. ahan Altta bas bas bagırarak yazdıgım mesaj duruyor.

Lisans resmini görmek isteyen arkadaşlar msn eklesinler.
Lisans fiyatı 150$ olup digerleri istege baglı hediye konumundadır.
Lütfen msn ekleyip şurda şu kadar burda kadar gibi gereksiz laflarla pazarlık etmeye çalışmayınız. bizdede 150 $ ...

180$ verip jelsofttan lisansı alacaksın. bugün bir forum kurmak için minumum kapasitede bir hosting alacaksınız yaklaşık (50 - 60 ytl)
bir de domain ekleyverin ( 8 - 10 ytl )
neresinden bakarsanız bakın bugün sıfır bir forumun maliyeti 250 ytl aşagı inderemezsiniz.
Bende 150$ hali hazırda size forum satıyorum...
Lisansı sunucusu domaini kurulu forum scriptiyle...
Ciddi alıcılardan cevap bekliyorum
Paypal ile ödeme kabul etmiyoruz. Konu halen günceldir.

Ben bu mesajları kime yazıyorum neye yazıyorum
Herkes bildigini yapacaksa ben neden vaktimi ayırayımda mesaj atayım.
lisans var almak isteyen gelsin. der geçmesini ben bilmiyormuyum.
Cevap falan yazma...
Ne halt edeceksen et fakat olayı kişiselleştirip tartışma yaratma.

Konu günceldir. Aklı başında ciddi alıcılardan teklif bekliyoruz.

Böyle fırsatcı ayagıyla gelenler. BUrada ayagı yanmış it misali bagırmaya devam edeceklerdir.