Güzel çalışma elinize sağlık.
Hazır altyapı çalışmalarınız sürerken bir kaç şey eklemek istedim,
1. "Saldırı için Sizin yada Rakibinizin yeterli enerjisi yok" bence, saldırı yaptığımda karşı tarafın enerjisinin olmaması yenilme sebebi olmalı. Nihayetinde Yorgun düşmüş varsayalım.
2. Gofret 25, Bisküvi 50 YTL. Oyunun ilk aşamalarında yaptığım her saldırıdan 2 YTL alıyorum ve 2 Enerji harcıyorum. Bu durumda yaklaşık 1 saattir enerjisiz dolaşıyorum

En azından 1 Enerji vericek yiyeceklerin biraz daha ucuz fiyatlarda satılması taraftarıyım.
3. Bu Restaurant ve Silah birimlerini kim işletiyor? Bence bu dükkanları çoğaltabilirsin. Yani "Ahmet'in Dükkanı" gibi, belli bir level'dan sonra herkes dükkan açabilmeli. Buda bir gelir kaynağı olur diye düşünüyorum.
Herşeye rağmen emeğinize saygım sonsuz. Tekrar ellerinize sağlık.
Saygılarımla.
Sistemin alt yapısı itibariyle yavaş yavaş oturtmaktayız. Sizinde dediğiniz gibi restorant biraz pahalı bunun sebebi oyuncuarın ellerindeki parayı enerji almak yerine ilk etaplarda silah almaya yönetmekti. Yoksa herkes bir iki günde seviyesini çok yukarı çekecekti. bunu önlemek için bu şekilde bir yönetem yaptık. Kişilerin para kazanması için gerekli çalışmalar sürüyor. Çete savaşlarındaki gibi bölge alıp para kazanmaktan ziyade daha aktif ve güzel olacak şeyler yapmayı düşünüyorum.
Örneğin; Database içinde bazı dükkanlar oluşturulacak. Mesela Bir üye yeterli bir paraya sahip olduğunda örnek olarak kurşun fabrikasını alacak parası var. Bu fabrikayı aldığında bu fabrikadan kursun satacak ve buradan kursun alacak kişiler parayı o üyeye ödemeiş olacak ve üye bu şekilde para kazanacak. Bu şekilde bir kaç dükkan daha kurmayı düşünüyoruz ama daha tam olarak dükkanların neler olacağını ve ne kadar dükkan olacağına karar vermiş değiliz. Yanılmıyorsam bu sistemin bir benzeri Knight online oyununda mevcut. hiç oynamadıma ma oynayan bazı öğrencilerim silah filan satıyoruz diyorlardı
Öneriler doğrultusunda güzel bir Browser oyunu hedefliyorum. Bakalım ne kadar güzel ve ne kadar tutulacak bir sistem olacak. Halen hazırlanmakta olan grafik tasarımları mevcut silahlar kıyafetler için resim galerisi hazırlanmakta. İlk sezon oyundaki hatalar ve geliştirmelere yoğunlaşıp 2. ve 3. sezonlar ise ufak editlemeler yapmayı hedefliyorum.