Sayın Golg & Muratfb Bu Arkadaşımıza Sponsor Olduk Doğrudur İstediği Özellikleride Verdik Biliyoruzki Bu Kadar Alanı Ne Doldurabilirki? Anca Download Edilebilecek Dosyalar Doldurur Ancak Buda Bu Hostinglerde Geçerli Olmadığı İçin Dolduramazlar Ama Kullanacak Kişide Bu Alanı Dolduracağını Sanmıyorum Sadece BW yi Doldurur....
Hele Hele Doldursa Bile Tasarımla Forumla Anca Doldurur

Biz İstemiş Verdik Tabiki...
He Her Önüne Gelen Sitelerede Sponsor Olmuyoruz. Reklamımızı Gayet İyi Şekilde Yapacak Olan Sitelere Veriyoruz Bu Arkadaş Detaylı Anlatmamış Forum Kapalı Olmadan Önceki Üye Sayısı Mesaj Sayısı Nedir Ne Değildir Ama Biz Açarız Hesabı Bakarız Bir Süre İçinde Kaç Kişi Ziyaret Edecek Rağbet Verecek Bir Platformu Die Bunlar Yer Almassada Sponsorluğu Kaldırma Hakkımız Var Bunları Anlaşma Sağlanmadanda Bildiriyoruz...
Biliyoruzki Bizler Bu Hostingleri Sunucularımızdan Veriyoruz e Sunucularıda Almak İçin Kira Ödüyoruz Biz BUnları Nasıl Karşılıcaz Yani 2 GB Veriyoruz Sunucu Atıyorum 80 GB Olsa 40 Kişiye Böyle Versek Dolar Harddisk Ekletmek için Yine Cebimize Başvurmak Durumda Kalırız...
Bizde Bunları Madem Cebimizden Yapıyoruz Sponsor Olduğumuz Kişinin kaç üyesi Var Mesajı Var Bilinmiyor Açarız Hostu Atar Yedeğini Bi Bakarız Açılış Günündeki Üye Sayısına mesajlara Hitine Eğer Yerli Yerinde Duruyorsa Kıdım Kıdım İlerliyorsada Sponsor Olamayız Çünkü Biz Kira Ödüyoruz BU Sunuculara

Neyse Dilerim Anlatabilmişimdir...