Murat abi sen ing maili hazırla nereye yollucaksak bızde yollayalım eger gerekiyorsa.
ilk konuya eklendi başka bir başlıkla konu açıldı kardeşim. Oradan maili gönderebilirsiniz.
Başka birşeyden daha bahsedeyim sizlere. Google yapısı ve yönetimi itibari ile dünyanın kayda değer ülkelerinde ( türkiyede bunlara dahil ) ofisler açmıştır. Dünya ülkelerinde bulunan ofislerden ki yukarıdaki konulardan bir tanesinde problem halinde ( kanadaydı heralde ) döndüklerini söylemiş. Bizim yani en azından benim yaptığım Türkiyede o koltukta oturarak, kendisini arayan insanlarla konuşmayan konuştuklarınada " haberimiz yok " diyen arkadaşımızın üstlerine yani USA ya şikayet belki onlarında bilgisi yoktur

Sistemi babam yaptı ya bide ona sormak lazım. Bu arada işimiz Bülent Hiçsönmez Bey efendi ile değilki, yani telefona çıkmış çıkmamış. Kurallar gayet açık. Google mail yolu ve telefon ile türkiyede destek vermiyor. Biz kimiz ki. Kardeşim sorun ortada çıkarsın ikitane adama dersinki, google group sayfasına gidin yazın. Bu bu kadar mı zor. Bu kadar mı umrunuzda değiliz !
Kendi gücünü küçümseyerek, yapamam, tırrrrsıyorum, kale almazlar gibi cümlelerle bizi meşkul edecek arkadaşlarım yazmasınlar. Ve bu arkadaşlar, bu filitre veya adı her ne zehir zıkkımsa, bunun sadece TR ye uygulandığını unutmasınlar. Buyursunlar, koltuğa oturttukları uzuvları yiyorsa yapmayı, bunun aynını kanadada yapsınlar, ingilterede yapsınla usa da yapsınlar. Ozaman ne oluyor görsünler.
Türkiye'de konsolosluk açan ingiltere hükümeti, korumaları-memurları Türkiyeden alıyor. Türkiyeden aldığı korumaları şapa oturtuyor. Nasıl ? İmzalattıkları sözleşme gereği, ömürlerinin sonuna kadar tek maaş alacaklar, işe geç kaldıklarında ödenen taksi parası işçiden çıkacak, maaş zammı alamayacaklar, Yaz kış takım giymek zorundalar üç güne bir takım veya on güne bir takım kirlenecek temizliği tutacak 50 ytl oda memura ve işçiye girecek. Buna TC hükümetinin ne reisi cumhuru nede başbakanı birşey yapamıyor. Zira uluslararası kurallara göre bu konsolosluğun dokunulmazlığı var ve kimse dırt diyemiyor. Bu sadece Türkiyede Ama onunda altını çizeyim.

E abi ne alakası var konumuzla buyrun onuda anlatalım.
Artık dünya ülkeleri her alanda biz Türklere nasıl yaklaşacaklarını ve nerelerden vuracaklarını iyi biliyorlar. Bu google denen oluşumunda vurduğu şekil aynen bu ve yine söylüyorum sadece TR. İşten anlıyorum, yok şurası hatalı yok hata bizdedir, yok yok google yapmışsa kesin kendimize bakalım diyen kardeşlerim yanılıyorlar. Öyle siteleri almışlar ki bu sisteme dudaklarınız uçuklar. Haa kendi sayfasından bir ton link veren e-kolay hazretlerine birşey yapamamışlar. E olay ortada güç meselesi. Peki bizler ne yapabiliriz ki, yapabileceklerimizi zaten yazdık arkadaşlarım, mail atacağız. Askeri sistemle sinsile yolu ile gideceğiz, daha üstü daha üstü... Üç beş çapulcunun kendi sitesini yukarı çıkartmak için yaptığı spamlar, ben gibi sen gibi emeğiyle çalışan adamlara mal edilemez.
Önemli bir gelişmedende bahsetmeden geçmek olmaz, filitre yiyen sitelerin hitleri ile birlikte indekslerinide düşüren ve cahce yapmayan ( yazık sistem kaynaklarını kullandırmıyorlar ) Google, ki gündür indeksleri arttırıyor ve cache yaptırıyor.
Saygılarımla arkadaşlarım.