şimdi bütün beklentiler google üzerinden değil tabi.
fakat şu var.
sen bir şekilde showtv haberlerine çıkmak istiyorsan sıradışı bir olay yapmalısın veya showtv haber yönetmeninin ilgisini çekecek işlerle uğraşmalısın değil mi aynı hesap.
showtv kapandıgında gider atv nin ilgisini çekmeye çalışırsın olay bundan ibaret.
şu an en büyük pasta google üzerinden geldiğine göre kendini google a göre ayarlamış insanların da bir çok beklentisi doğuyor bu yüzden.
ihtiyaçları bir şekilde karşılayamıyor google. belki de benim kafamı kurcalıyor ama bu hezimetin altında adsense var sanırım.
sırf bu reklam olayı yüzünden google aramalarına da şekil veriyor ve ikisi birbirinden ayrı bölümler böyle birbirine bağlanıyor.
buna da şöyle örnek veriyim.
showtv haber müdürünün gönlünü aldın ama genel yayın yönetmeni sana posta koydu ))
bir şekilde değişik fikirler ve reklam metodları deneme zamanı sanırım artık. bir şekilde yoğun trafik alan site haline gelindiğinde google da ister istemez sana (bize) ayak uyduracaktır sanırım.
her neyse ben yine ülkeyi kurtardık diyim bari koyu sohbetlerde bizim türklerin üstüne yoktur. )