arkadaşlar

amerikada yaşayan r10 üyesi yok mu gurban olam

bu google un hakkından gelse gelse onlar gelir :P valla ne denir bilmiyorum ama binlerle anılır bu google filtreleme olayının mağdurlarının sayısı.
ayrıca googlebot bir yapay zeka ürünü oldugundan bir çok kez hata yapabiliyor. belli başlı odaklandığı kendine özgü çözümleri var bu botun. atıyorum bu sitede 'kelaynak' varsa yasakla gibi bir mantık düşünün işte. belki de ben biriyle dalga gecmek icin değil de bir kuştan bahsetmek için kelaynak yazıyorum ama bunu bot anlayamaz

) salak bot işte..
önüne geleni yasaklar..
sonra googlecuk şirketinde çalışan beyefendiler bizlere hiç bir cevap vermezler. biz de senelerce böyle bangır bangır bağırırız
neyse Yaşasın türkün gücü..
google sen böyle yaptıkça bizim webmasterlar illegal olmasın da napsın ?
ha.. işini dört dörtlük kurallara göre oynayan ve bu botun saçmalıklarına maruz kalmayan arkadaşlar, yine dört dörtlük olupta bot mağduru olan arkadaşlara 'hile yapmasaydınız bişey olmazdı sizi üçkağıtçılar' tarzında konuşmasını çok seviyor bu forumda bende bunu anlamıyorum.
bu google un botuna sanırım kendisinden daha fazla güveniyor bu insanlar.
Botun ne tepki vereceğini çözebilen olsaydı inanın google un tüm sistemi alt üst olurdu zaten en başta msn kullanır bu olayı. o zaman da google fıs olur çünkü microsoft un ismi bile bi güzel ya

) billy amca seni seviyoruz döv şu google u