Yurtseven adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende bu işlerin içerisindeyim, benimde sitelerim filtreye takıldı, seo yarışması sitem bile bir ara 8. sıraya kadar düştü 2 ay boyunca 1. ve 2. sıralarda ilerlerken.
Ama hep kabahati kendimde aradım, sitemi, sitelerimi iyileştirdim ve işimi google yöneticilerine bırakmadım.
Link kasarak google'ı aldatın, link satın veya satın alın.
Google sizi filtrelesin, sonra yana döne webmaster sitelerinde "- filtre yedim Mehmet Amca" diye konular açın. Hiç dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama aradığınız yer arama sonuçlarıyla ilgili bir yer değil.

Google Advertising and Marketing Ltd Sti
Kanyon Ofis Binasi Kat. 6
Buyukdere Cad. No. 185
Levent, Istanbul 34394

(: Google Reklamcılık ve Pazarlama Ltd. Şti.
Yani? Google Help Desk veya buna benzer bir yer değil. Bu adamlar adwords ile daha yakından ilgililer. Daha doğrusu paraya bakarlar.
Kendi çabalarımla 1 hafta ile 2 hafta arasında bir çok sitemi filtreden çıkardım, yani bu konuda çok sorun yaşayan var anlaşılan..
Günde 1-2 kişinin sitesiyle ilgilenebilirim, işlerim arasında bu işe zaman ayırabilmemin bir albenisi olarak ufak tekliflerim olabilir.
Tabi bu güveni verebildiysem ne mutlu. Msn adresim profilimde mevcut.
başları okuduktan sonra helal olsun diyip +rap verecektim ama sonundaki reklamı görünce işte benim vatandaşım dedim sonuçta reklamın iyisi kötüsü olmaz.