Arkadaşım elimde Php tabanlı bir istek paneli var demo görüntüsünüde ekliyorum reklam sanılmasın demo görüntüsü için bir demo sayfa hazırlamaya zaman bulamadım, kullanıyorum kendimde radyom için, kullandığımı vereyim bende bir tasarım için uğraştım ama gerek yok aslında bu istek panelini kurar istekler ve mesajlar görünsün şeklinde ayarlarsan ki oda kolay kurulumda seçeneklerin karşısında 0 yazıyor silip 1 yazacaksın aktif olacak kurulumu çok basit. dosyalarını ftp ye atıcaksın radyo kalsörüne örneğin sonra gireceksin www.domain.com/radyo adresine karşına kurulum sayfası direk gelecek, kurulumunu yapıp bitirdikten sora install.php dosyasını sileceksin kurulumda belirlediğin admin şifresiyle gireceksin seçenekler sekmesinden admin ve dj ekleyi seçip admin dj ekleyebilir panelin renklerini ayarlıyabilirsin, uzun uzadıya bahsettim çünki senin gibi bir zamanlar benim gibi arayan ve bilgi sahibi olmayan arkadaşlara az biraz katkısı olsun istedim öle sadece link verip gitmek istemedim.
İstek paneli demo görüntüsü
Php İstek paneli indir: http://www.mirczurna.com/ircdepo/istekhattiphp.zip

URL 'deki hata giderildi, sorunsuz indirebilirsiniz. Takılan arkadaşlar olursa yardımcı olmaya çalışayım, Php tabanlı ve Linux Hostlarda çalışan bir Radyo istek panelidir.

İyi paylaşımlar dilerim.