Merhaba arkadaşlar. Buradan çok iş yaptırdım ve bu son kendi işimi ise bir türlü yaptıramadım. Herhalde bahtsızım. Sahibi olduğum bir şiir sitem var ve bir firma ile görüştüm. Kendisi ile her konuda anlaştık fakat kendileri çok yoğun olduğu için benim iş bayağı sonraya kaldı. Bende siteyi yaptırmak istemediğimi söyledim. Velhasıl siteme yapılacaklar
1) sitede biraz görsel birazda php anlamında düzenlemeler (açık varsa kapatılacak) Bazı yerler çalışmıyor. Sayfada hata var diyor. Bunlar düzeltilecek. Yani hiç bir sayfada sol altta hani ie hata verir. Işte o olmayacak.
2) admin paneli
3) seo
4) 1 adet index.html tasarımı. bende bir resim var ve onun üzerine istediğim yazılar falan yazılacak. giriş butonu olacak ve ona tıklanıldığında index.php ye gidecek.
5) 4 adet şiir kategorisi var ve bunlar için php şiir botu.
yapılacaklar bunlar. bu script kesin yapılacaktır yani ücreti şu anda cüzdanımda hazır ayırdım. kendime göre bir fiyat düşüncem var fakat bunu daha da esnekleştirebilirim. Site adresini isteyen olursa pm atabilirim.
Lütfen REFERANSI SAĞLAM, PHP BİLGİSİ ÇOK İYİ OLAN (bu işin altından kalkabilecek, beni rezil etmeyecek) CSS BİLGİSİNE SAHİP BİR ARKADAŞ İLE ÇALIŞMAK İSTİYORUM. Ilgilenenler lütfen hemen pm atsın arkadaşlar. Kendisi ile telefonda veya msn aracılığı ilede görüşebilirim.
Ayrıca
SİTENİN KOPYASINI (CSS SİNDEN TUTUNDA ÜYE GİRİŞİNDEKİ RESİMLERE KADAR KOPYASINI ASP İLE YAPABİLECEK KİŞİLERLEDE GÖRÜŞEBİLİRİM)
msn :
karadal@w.cn
Saygılarımla.