Sana da hak veriyorum ancak suçlu olan bildirgeç değil arkadaşın. Ekmek kelimesi çok boş bir kelime. Şayet bunu "tam olarak aradığı ile ilişkilendirmek istiyorsa" yanına ek kelimeler getirerek net bir arama keywordu oluşturmaları.
Bildirgeç ve pilli networkün çalışma sistemlerini bildiğimnden ve devamlı okuduğumdan ötürü savunuyorum. Tag sistemini herkes sitelerinde kullanıyor. Özgün içeriklerinden çıkan link çıkışları ile taglara link vermeleri tagları arama motorunda değerli kılıyor. Tag sistemi bugün dünyanın hemen hemen en çok kullanılan sistemi Wordpress'e bile entegre geldiğine göre spam olarak kabul edilecek bir teknik olmadığı kesindir.Kaldı ki bildirgeç alakalı keywordler girdiğine göre,bu tekniği gerektirdiği şekilde kullanıyor demektir.
Yiğit benim söylemek istediğimi anlamıyorsun sanırım. Ben diyorum ki bildirgeç'in etiket sistemi yanlış ve tamamen hit amaçlı oluşturuluyor. Ben diğer siteleri konuşmuyorum, burada konumuz bildirgeç. Özgün içerik olabilir, ama etkiket sistemi yanlış. Bak arkadaş ne güzel demiş, ekmek ararken girdim ekmek makinası çıktı derken sitede boşuna zaman kaybettim. Bildirgeç ve diğer pilli siteleri gerçekten çok fazla boş bilgiler içeriyor (sonuçta içeriği girenler yine bizleriz) ve Google'dan bişey ararken o siteye girince aradığımı genelde bulamıyorum. Özgün olması onun çok çok kaliteli olması anlamına gelmez. Türk'lerde her zaman ilk planda para kazanmak vardır, kalite yapayım insanlara hizmet edeyim düşüncesi malesef paradan sonra geliyor. Vikipedi'de özgün içerik ve içeriği biz kullanıcılar dolduruyor. Hemen hemen aynı mantık, ama bak bakalım aradaki farka. Arama sonuçlarında ne zaman yanıldı Vikipedi.
Kullanıcılar gerçekten bilgi vermek için yazıyor vikipedi'ye para kazanmak için değil. Bu yüzden de sırf para kazanmak için alakasız alakasız yazılar yazmıyorlar.