Mstr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çağdaş bey ben art niyetle yaklaşmadım orasını yanlış anlamayın. ben sizin çalışmalarınıza yada verdiğiniz hizmet hakkındada birşey demedim. çünki o kadar büyük verimerkez'leri bile %100 uptime sunamıyorlar, ama imzanızda yazdığınız gibi DDOS 'a çözüm sunabiliyorsunuz(ki), Uptime durumunuz %95 oranlarındaymış.
NOT : ben kendime %100 uptime biryer aramıyorum, burayı yanlış anlamayın.
En güzeli konuyu amacından saptırmayalım.
Hayırlı satışlar..

Merhabalar : Hayir ben sizi yanlis anlamadim , %100 'u normal standart barindirma hizmetlerinde bile saglamak pek mumkun degil , her turlu teknolojik afet soz konusu olabiliyor , oyleki okyanusun dibinde fiber kabloyu kopekbaliklari kopardiginda , yurtdisi erisimimiz kopuyor mesela , benim size soylemek istedigim birakin botnet gibi onemli 1 konuda %100 uptime saglamayi , standart 1 barindirma hizmetinde bile bu rakami sunmak imkansiz.Ha eger kast ettiginiz her turlu saldiri boyutunda online kalacak 1 sistem ise , bu guvenlik hizmeti alacak yerin risk/para denklemi ile ortantili 1 durum yani , aylik cirosu 500.000 ytl olan 1 sanalmagaza icin 20gbit korumayi tahaahut edersiniz ama aylik cirosu 10bin ytl olan 1 arkadaslik servisi icin bu rakam 1 gbit'e tekabul eder , yani sistemde 1 degisiklik soz konusu olmaz , ama kaldirilacak trafik miktari buyudukce , backgroundda servis edilmeyi bekleyen bos hat miktari icin odenecek mebla okadarda buyur , yani kisaca her turlu buyuklukte saldiri mitigate edilebilir , yeterki bu hizmeti almak isteyen kurulus elini cebine atsin/atabilsin , hayirli geceler.

iyi calismalar.