Hocam aklıma birşey daha geldi yalnız bu biraz farklı ama etkili olcağını sanıyorum.
"Şimdi açılmışsınız tekneyle ambiyans şahane romantizmin doruğundasınız ve o anda bir Sahil Güvenlik Devriye ekibi geliyor.(Artık bunun çakmasını nasıl ayarlarsın bilemem hocam planın en zor kısmı zaten burası)Seri şekilde bir takım kanunlar sayıp sizin bu kuralları çiğnediğinizi ifade ederek sizi tekneden alıp devriye teknesine gözaltına götürcekler tabi bu arada siz biraz inat etceksiniz falan bu arada sevgiliniz tamamen şok olup aynı zamanda telaşlanıcak.En sonunda devriye ekibine teslim olucaksınız.Sonunda kaptan ve sevgiliniz pesimistik duygularla karaya dönerken ufukta kimi görücek? tabiki sizi o anda tahminlerime göre sevgiliniz tekne karaya tam yanaşmadan atlar ve size sarılır.Sonrasında kulağına birkaç romantik söz veya şiir akabinde gelen 30-35 yaşlarında bir kemancının romantik ezgisi ve dolayısıyla dans başlangıcı zaten gerisi gelicektir.İnanın bu an sevgilinizin hafızasının en ucra kısmına kazınacaktır.ALLAH (C.C) korusun sevgiliniz ilerde Alzheimer Hastalığı dahi geçirse bu anı unutamaz diye düşünüyorum :P
(Bazı yerlerde uçmuş olabilirim kabul ediyorum ama imkansız da değil birde bahsettiğim piyeste rol alan kişiler görevini maksimum performansta yaparlarsa olayın gerçekciliği ve yaşanan romantizm o çaplı büyük olur.)
Beni dinlediğiniz için teşekkürler.