Mstr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
malesef konumuza bakarsanız : konu sahibinin söylediği %100 güvenliği kasettim. sizin burda sorf.org 'u örnek vermeniz çok saçma. çünki sonuçta burda bilgilendirme yapılıyor, konu sahibine şunu demeye getiriyoruz kısaca: DOS / DDOS Attaklarını %100 kesemezsiniz(ki), şunu yapabilirsiniz: Gelen Attakları En az maximum seviyeye indirebilirsiniz.

Merhabalar: Bizden hizmet almamis kisiler bile bu platform uzerinde , DDOS 'un D harfini duydugunda , basarilarimizdan soz ederken , art niyetli yaklasiminizi pek anlayamadim , benim sagladigim hizmet suan 80 milyonluk ulkemizde esi ve benzeri bulunmamaktadir , 1 saat downtime 'a para iadesi garantisi vermekteyim , ben teknik olarak %95 garanti vermekteyim , ama siz israrla %100 garanti veren 1 yer soruyor ve arastiriyorsaniz size %100 uptime garantisini saldiridan oturu degil , her turlu afet'i goz onunde bulundurarak hic bir sirketin vermesi soz konusu olamaz.Sistemlerime ve bu konudaki engin bilgilerime guvenmesen bu platform uzerinde acik sekilde yapiskan reklam vermem , Sorf.org gunde onlarca kez botnet denemelerine cesitli PPS buyuklugunde saldirilarla test edilmektedir , eger Turkiyede herhangi 1 botnetciden korkumuz olsa idi alenen kismi sekilde 1 meydan okuma sergilemezdik , daha detayli 1 bilgi almak isterseniz ,

Msn/Mail iletisim : satis@sorf.org

Telefon : 0312 480 46 97

Saygilarimla

Çağdaş Aydoğdu