nokia n95 cep telefonum var ve yanında küçük dandik bi telefon kullanıyordum. fakat 3. hattımı almam üzerine çift hatlı bi telefon almaya karar verdim. Öğrenci oldugum için (Nasıl bi öğrenciysem 3 tane hattım var

) tv özelligi gibi extra özellikleri olsun istedim. ama bir türlü karar veremedim. Modeller aynı fakat markalar farklı. Bununla birlikte hem fiyatlar değişiyor hemde özelliklerde küçük farklılıklar oluyor..
seçeneklerimi marka olarak 6 ya indirdim fakat görüntü olarak 3 farklı seçenegimiz var. şimdi size soruyorum siz olsaydınız aşagıdaki linkten hangisini alırdınız.. yada varmı başka önericeğiniz bir telefon..
Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Ürün Karşılaştırma
piranha daha önce yoktu burdaki modeli yeni girmiş ama diger t828 modellerine çok benziyor fakat okudugumda farkettigim çift işletim sistemi konuşarak aynı anda 2 arama ve cevaplama yapabilme özelligi hoşuma gitti (hernekadar nasıl oldugunu anlıyamasam da) arkadşaımda samsung var çift hatlı fakat 2 hat aynı anda çalışmıyor. onu bırakın 2. hat adam gibi bile çalışmıyor. zaten tvsinin olmaması gibi özellikleride saymıyorum bile..
neyse çok uzattım yorumlarınızı bekliyorum
Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Ürün Karşılaştırma