nokia n95 cep telefonum var ve yanında küçük dandik bi telefon kullanıyordum. fakat 3. hattımı almam üzerine çift hatlı bi telefon almaya karar verdim. Öğrenci oldugum için (Nasıl bi öğrenciysem 3 tane hattım var) tv özelligi gibi extra özellikleri olsun istedim. ama bir türlü karar veremedim. Modeller aynı fakat markalar farklı. Bununla birlikte hem fiyatlar değişiyor hemde özelliklerde küçük farklılıklar oluyor..

seçeneklerimi marka olarak 6 ya indirdim fakat görüntü olarak 3 farklı seçenegimiz var. şimdi size soruyorum siz olsaydınız aşagıdaki linkten hangisini alırdınız.. yada varmı başka önericeğiniz bir telefon..

Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Ürün Karşılaştırma

piranha daha önce yoktu burdaki modeli yeni girmiş ama diger t828 modellerine çok benziyor fakat okudugumda farkettigim çift işletim sistemi konuşarak aynı anda 2 arama ve cevaplama yapabilme özelligi hoşuma gitti (hernekadar nasıl oldugunu anlıyamasam da) arkadşaımda samsung var çift hatlı fakat 2 hat aynı anda çalışmıyor. onu bırakın 2. hat adam gibi bile çalışmıyor. zaten tvsinin olmaması gibi özellikleride saymıyorum bile..

neyse çok uzattım yorumlarınızı bekliyorum

Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Ürün Karşılaştırma