Öncelikle yorumunuz için teşekkür ediyorum. Şimdi aynı soruları çıkartmaması için ayrı bir fonksiyon yazılabilir ama o kadar gerekli olduğunu düşünmüyorum. Sistemde söyle bir mantık var. Sorular eklenirken 4 seviye olarak ekleniyor. Toplamda 20 soru var ve her 5 soruda birde bi üst seviyeye çıkar. Suan her seviyede 3-5 soru olmasından dolayı aynı soruların tekrar etmesi çok normal. (,nternet ne zamandır kullanılıyor sorusunun birinin yanlış olması sistemde soru 2 kere kaydedilmiş birinin cevabı farklı Yönetici şifresi verdiğim birisi oynamış)

Süre olayında haklısınız. Genelde herkes i değişkenini kullanır bende onu kullandım Değişkenleri değiştirdim fakat ona farklı bir çözüm üretmem gerekior. Süre haricinde genelde ajaxla dönüşümler saglanıyor ve kontroller php kodlarıyla olduğundan o başka sorun olacağını düşünmüyorrum.

Şuan sistemde sizler tarafından bana gösterilen ve kendi gördüğüm dil ve kodlama hataları düzenlemiş bulunmaktayım. Cache olayınada gelince onun kodlamasınıda sistem geliştirirken yaparım.

Teşekkür ediyorum.