poslwa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emeğine saygı duyuyorum yorum farkı olabilir. Sadece bir düzeltme yapmak isterim Alexa TR sıralamasında 2.391 sırada . Ayrıca sitene hala talibim. Yeni teklifimde , kanıtlamanız şartıyla sitenizin sizin belirleyeceğiniz ardışık 8 aylık kazancıdır. Eğer siteniz dediğiniz kadar kazandırıyorsa zaten sizin istediğiniz rakamı yakalamış olursunuz. Sizden ricam bana ilerde şukadar kazanır şu olur bu olur demeyin sonuçta 3 yıllık bir maziniz var ben ona bakarım , geleceği satamazsınız değerinizi geçmişiniz belirler ki ben geçmişinize kyaptıklarınıza saygı duyuyorum. Ama bende bir yatırım yapacaksam gerçekci davranmalıyım. Sizin istediğiniz rakam sitenin ortalama kazancı ile benim hesabımda 16 ayda çıkarır ama siz kanıtlayın daha erken çıkaracağını dediğin rakamada hatta fazlasınada alırım.
Dizin Kaydı (Türkiye nin en popüler matematik sitesi TR Sıra: 374): Dizin.com - Bilim » Temel Bilimler » Matematik

ben alexa demedim ki ... devamlı satışa olumsuz müdahalede bulunuyorsunuz.

10 Kişiyle telefon ve msn de görüştüm... Ciddi kullanıcılara hertürlü kaydı gösterebilirim. Bne her ay 2600 ytl kazanıyorum demiyorum mesela bu ay devamlı değişiyor 850 - 1000 ytl elime geçti bundan önceki ay 2600 ondan önce 900 - 1050 arası ... mesala cebirsel.com aracılığı ile bana ulaşan bir gazeteciye 1000 ytl lik toplam 4 site yaptım joomladan.... daha onları hesaplamıyorum. özel ders isteyenler felan bir yana edilen dualar yeter hergün onlarca teşekkür maili geliyor ki 1 tanesi bile herşeye değer.

Neyse

şimdiye kadar 4 ciddi teklif aldım

13 000 ytl artı site kazancının yüzde 15 i
12 000 ytl
10 000 ytl
5 000 euro artı site kazancının yüzde 20 si

tabi fiyatı önemli ama benim için sitenin en güzel bir şekilde devam edebilmesi daha da önemli.

tüm yorumlar için teşşekürler sanırım gelecek hafta cuma günü kararımı vereceğim ilgilenen herkese teşşekürler