Baracuda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım ben sana -rep vermedim aksine bu konuya yazdığım mesajdan bir sürü -rep aldım..
%100 Orjinal kalitede 1 numara ürün satıyorum diyorsun kendin, demekki ürünler Orjinale çok yakın replika ürünler ben burdan bunu çıkartıyorum.
Bazı arkadaşlarla mesajlaşma fırsatım oldu bana dedikeri direk fabrikadan
bizim adresimize postalanıyormuş... Soruyorum arkadaşım sana hangi marka ürününü direk fabrikadan senin istediğin adrese kargolar? sen bana ürünlerini nerden aldığını yazsana buraya veya pm ile gönder bakıyım inceleyim? Sen ürünleri ebay'den herhangi bir satıcıdan alıyorsun elinde olmayan malları başka satıcılardan temin ediyorsun buna DROP SHOPPING denir bir nevi komisyonculuktur, Sen bu ürünlere Orjinal garantisini nasıl veriyorsun? Kutudan yanlış model çıksa? Kutunun içine başka birşey koyup gönderseler veya defolu çıksa , ürün gümrüğe takılsa ne yapacaksın?
Sen bu satışlar için fatura kesiyormusun? Bu işi bir firma çatısı altında yapıyor olabilirsin belki ama biliyorsundurki mevzuatta her türlü ürünü ne şartta olursa olsun geri iade olarak almak zorundasın e-ticaret olayında, peki adama yanlış geldi veya ayağına uymadı ürünü sanamı yollayacak yoksa senin vereceğin Yurtdışı adresinemi??
Sen büyük bir ihtimal Gift(Hediye) diye yazdırıyorsun postaların üzerine gümrüğe takılmasın diye... bu alımları yapan arkadaşlara postalarını takip etmeleri için tracking numarası, ilk 2-3 gün için ilgili ülkenin postane adresini vs.. veriyormusun?

Bakın

Sen boş konuştugun için insanların - rep ettıgından %100 eminim
sen halen bana -rep atmadım diyosun ama attın bunu biliyorum
her şeyi yazmıssın kim için yazıdıgınıda biliyorum sitemıze girip online destekteki arkadaşlarımıza agır laflar söyledıgınızide bılıyorum.bana replika diyosun kardeş sen benden ürün aldın mı bu ürünler %100 orjinall
fabrikadan gidiyor arkadaşlara arada komisyoncu vs vs yok
ben satın alan arkadaslara 1 yada 2 gun içinde takip nolaraını iletiyorum bu arkadaşlarımızında buraya iletilip iletilmedigini yazmasını istıyorum
hatta takip nodan takip edemeyen arkadaslara ürünün hangi gün elinde olucagına kadar kesın günleri verıyorum
bunları bilmiyosun tak bana sahte ürün satıyorsun bu satıyorsunuz dıyorsun
niçin yaptıgınıda biliyorum.
ama amacın ne senın
yani bana , bize burada bu konuyu okuyan kişilere amacını söyle
gayen ne benim satısımı burada kapatmamı istıyorsun
hayır ben %100 orjinal dıyorumda magdur ettıgım kişi ve kişiler var onlarımı koruyorsun ne yani .
hayır vergi denetmenimisin ,
adidas ürünü satıp millete bir sürü paralardan satan firmamısın
maliyeciysen adresım telefonum her seyım belli
gelırsın büroma çayımı içer
kahvemi içer faturalarımı girdimizi çıktımızı incelersin
ama bunların hiçbirisi degılsın
sen tek kelimeyle sırf bişeyler olsun diye bir kaç kişiyle sorun yaşatıyım rahatsız edeyım diyen kişisin

Arkadaşım biz satışımızdan müşterı potansiyelimizden memnunuz
karsımızdaki muhattap gerçek alıcı ürün çektigimiz yerler arabulucu sahıs felan değil sen daha neyın ne oldugunu bilmıyorsun

Bundan sonrada daha fazla uzatıp sana cevap vermıyecem
bana sorular sormak isteyen arkadaslar gercek müşterıler pm atsın anında bilgilendırılecektir...

inanın bunları yazmayı istemıyorum ama arkadaşımız bu konuda çok ısrarcı

Saygılarımızla.