DerbedeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konu dışı : Ustam kaça kiraladın tekneyi ?

Havai fişegide kız kulesinden attırabilirsin herhalde

200 ytl adamla samimi olduk bütün gece teknedeyiz normalde 2-3 saatlikmiş yada salladı beni baglamak için tabii bütün gece gezmicez mazot dayanmaz bi yere demirler sanırım

By.AdSL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keman çalarken dans ederseniz kızların hayalindeki şey
Bence sonra'da yüzük verirsin öle balık işi riskli iş..
Sonra denize düşmeyesin
keman işi yaş adamın 2-3 saatini alcaz oda şimdi 200 ister

MrManson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tekneyi kaça ve nereden kiraladın,balıkçı teknesi falanmı yoksa kamaralımı ? Orjinal bi fikir
kamaralı değil http://www.teknetr.com/ilanresim/Fib...a29c4d80-1.jpg bu tarz bişey ama önü kısa arkası daha uzun tekne kiralanır 300 ytl gecelik max 3-4 saat isteyene
kurtulus923 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
havai fişek olayı güzel olmaz,ortama uymaz..ben de bir kemancı tut diyecektim ama kaptanla bile muhattap olmamak lazım.adam o yüzden tekne tutuyor zaten

işin içinde yüzük de mi var bir dalgıç kirala,yüzüğü o getirsin sudan çıkıp
illa ki birileri ile muhattap olunuyor

ya da

biraz klasik olacak ama etkili bir yöntem..tekne ile duracağınız kıyıya yakın bir noktada seni seviyorum "kızın adı" yazsın
yüzük falan yok ya hediye alcam olmadı yüzükte alabilirim dalgıc iyide adam bogaza nasıl dalcak gecenn köründe pisipisine gitmesin sonra muhattap olsamda olur ya sonrasını anlatmıştım sana
Cenk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Süper bir fikir (çalabilirim )

Bence gayet güzel ve yeterli fakat teknedeyken de zaman aralıklarıyla küçük küçük hediyeler verebilirsin. Mesela 10 dk sonra bir gül 20 dk geçince küçük bir kolye gibi ...
zaten aldıgım hediyeleri öyle yapıcam birden vermeyip zaman aralıkları ile vericem kesinlikle yapın bogazda tur atın