ben fakir zengin demedım adalet varsa ben fakir olarak başlıyorum X kişi zengin dedim lütfen dikkatlı okuyun.Fakir insan zorluklar içindedir zengın ınsan ıse refah içinde
Emek vererek zengin olacaksınki zenginden daha çok zengin olacaksın .. Mesela Ronaldinho ; Belki Dünya'nın en fakir ailelerinden birinin çocuğuydu .. belki 4 günlük ekmek yiyordu . İdmandan sonra belki kaç ay duş alamıyordu .. k.cına giyecek donu yoktu .. Ama şu an nerelerde sende biliyorsun .. Yada Habertürkün sahibi .. Babası yokmuş yetimmiş ama çalışmış hırslanmış .. Şu an türkiyenin en iyi haber kanallarının birinin sahibi .. Biraz araştırırsan daha neler neler bulursun .. Önemli olarak emek vererek bir şeyler yapabilmek .. Birde senin düşüncen tabi ben karışamam ama günde 15 saat çalışıp aylık 400-500 ytl maaş alan var.. Namusuyla hakkıyla çalışıyor .. Biliyorum sen bunlara laf etmiyorsun ama detaya inersek aynı noktaya gelicez .. Adam ben fakirim diye kendini bırakıp Allah'a inanmamazlık etmiyor.. Yada başka bir benzetme yapıyım .. Şu an kat trilyonları olan ama solunum yollarıyla nefes alamayan makinalara bağlı yaşayan kaç tane trilyoner vardır düşündünmü hiç ? Mesela adam 20 kat trilyonu vardır ama çok hastadır su içemiyordur böbreklerinden sorun vardır .. İlla her şeyin tedavisi olucak diye bir şey yok .. Ama adam aylık 300 ytl maaş alıyordur , mutludur huzurludur , sağlıklıdır .. En önemli zenginlik sağlıktır bunu asla ama asla unutma.