Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
burakın işte herkes biliyor kazıkladığımızı bende 100 kere gördüm..
fotokopi çektiriyorum 250 bin lira. ben verdim arkamdan turist 1 dolar verdi..Taksici diyorki elini acıyor turist arasından alıyor.Kaç aldı allah bilir.İşte bu sebebden dolayı turistler azalıyor..
Vatanı bizde seviyoruz koruyoruz.İşte bu arkadas bu konuyu buraya açarken bak bizde bir kaç kişinin yüzüne rezil olduk demek istemiş..Yani bir sepette çürük elma yüzüne bütün elmalar çürüdü..
Biz bu elmayı atmalıyız..Bu yukarda anlatılan haberi hangi türk tv si yaptı yapamazlar..Ama almanlar ta nereden gelip yaptı..
Ben avrupada yaşadım gördüm.Taksi almana ne kadar sa banada odur.otosüb o na ne kadarsa turiste daha ucuzdur bazen..Turist gözü gibi bakan bir millet..Bizde hadi karısına kızına baktığımız geçtik , tecavüzleri ,sarkmaları geçtik kazıklamalarla olaya son noktayı koyuyoruz..
Bir gün istanbul kapalı çarşıda gezin bakalım neler oluyor kendiniz gözünüzle görün..Turistler hayatında avrupada pazarlık yapmamıştır.Türkiyede pazarlığı öğrenmişler..Sanki türkiye ikince el esya satıyor bunun ucreti su olur dedirtiliyor..
Ya bu elmaları temizleyeceğiz beraber bu haberdeki gibi yada bizde elma gibi çürüyeceğiz..
Bu vatan bizimse koruyacağız kimseye rezil olmamamız lazım.