öncelikle güzel bi çalışma ortaya çıkarttığın için tebrik ederim.
ancak scriptin biraz (didik didik:) incelenmesi gerektiğini düşünüyorum.
ben çoktan seçmeli oynadım, diğerlerine pek dikkatli baktığımı söyleyemem.
kullanıcının karşısına aynı sorular çıkartılmamalı diye düşünüyorum. belki soruların azlığından kaynaklanıyo olabilir ama bu kontrol olmazsa olmazlardan birisi sanırım.
bana aynı soru 2 defa geldiğinde (internet ne zamandır kullanılıyo) ve ikincisine de doğru cevap verdiğimde sanırım bi hata oluşuyor ve herhangi bi sonuç gelmiyo. sonucun gösterildiği alan boş kalıyo ve oyun bitiyor.
il sıralamalarında şu ufak hatayı alıyorum.
Warning: Missing argument 1 for ilyukle(), called in /home/wwwabcd/public_html/onlineyarisma/sistem/siralama.php on line 335 and defined in /home/wwwabcd/public_html/onlineyarisma/sistem/siralama.php on line 281
belki sıralamalarda en iyiler, çoktan seçmeli vs. tek seferde çekilip, 1-2 dakikalık bile olsa cache kullanılsa ileride binlerce kullanıcının online olduğu durumlarda sorgulamaların azalması sağlanabilir. (belki yanlış bi düşünce de olabilir. öylesine aklıma geldi ve söylemek istedim.)
ayrıca kontroller js ile gerçekleştirildiğinden kolaylıkla hile yapılabilir gibime geliyor.
en azından saniyeyi kontrol eden i değişkenini javascript:i=10000; gibi ufak bir kodla değiştirememeliyim. aynı şekilde soru için belirlenen süre 30 saniye ise bunun üstüne de çıkılmamalı.
bu ufak tefek görünen şeyler ileride ödül verildiği zaman büyük sorunlar teşkil edebilir. (ki zamanında böyle hileli bi yolla skor göndererek bi yarışmadan ödül kazanmışlığım var. kazandığım ödül bana geldiğinde yarışmayı düzenlerle görüştüm ve konuyla ilgili detaylıca konuştuk. ödülün bende kalacağını, ilgimden dolayı teşekkür ettiklerini, problemin de en kısa zamanda düzeltileceğini dile getirdiler.)
fiyatı düşürmense ayrı bi güzel olmuş, umarım emeğinin karşılığını alabilirsin.
çalışmalarında başarılar.